2017 m. gegužės mėn. „Void Acoustics“ naujienlaiškis

2017 m. gegužės mėn. „Void Acoustics“ naujienlaiškis

22/08/2017
Kategorija: Partneriai

„Blitz“ klubas Miunchene


Didžiausiam Miuncheno muziejui „Deutsches Museum“ priklausančiame „Forum der Technik“ pastate įsikūrė naujas šokių muzikos klubas „Blitz“.

„Mūsų tikslas buvo paversti „Blitz“ klubą tokia miesto vieta, kurioje naktinis gyvenimas labiausiai būtų siejamas su išskirtinumu.“ – teigė „Blitz“ klubo įkūrėjas ir vietinis didžėjus David Muallem.

Naujoji vieta atspindi naujausius didžėjaus ir muzikos prodiuserio David Muallem nuotykius, o klubo dvejose patalpose telpa iki 600 lankytojų. Klube įrengta viena didžiausių „Void Acoustics“ įmonės kada nors sukurtų garso sistemų. Pagrindinėje salėje įrengta pirmoji pasaulinė keturių taškų, individualiai pritaikyta „Incubus“ garso sistema su „Air Vantage“ didžėjų monitoriais ir keturiais individualiais „Stasys Phil“ garsiakalbiais, leidžiančiais maksimaliai pajusti aukščiausios kokybės garsą. Antroje salėje įrengti „Air Vantage“ vidutinių ir aukštų dažnių garsiakalbiai bei „Nexus X“ ir „Q“ žemų dažnių garso sistema. Taip pat antrojoje salėje visos įdiegtos sistemos, kontroliuojamos per „Bias“ serijos stiprintuvus, yra stebimos per „Air Stream“ garsiakalbius. „Blitz“ klubo interjeras buvo kuriamas itin kruopščiai, siekiant išplėsti erdvinę akustiką.

„Apie klubo „Blitz“ garso sistemą pradėjau galvoti ganėtinai seniai, dar prieš gaunant galimybę sukurti šokiams skirtą erdvę. Visada turėjau svajonę pergalvoti kaip šiais laikais žmonės įrenginėja garso sistemas, pradedant nuo akustinės erdvės dizaino. Su įmonės „Event Integrator“ įkūrėju Jörg Sandmann, kuris buvo „Void“ įrangos platintoju Vokietijoje, bendradarbiavome jau daugiau nei dešimtmetį. „Blitz“ klubui tapus realybe, privalėjau jį pasikviesti man padėti.

Taip „Void Acoustics“ tapo mūsų tobulu partneriu, kadangi šioje srityje dirbantys žmonės pasižymi itin aktualia savybe: jie meta iššūkį esamoms sąlygoms, įgyvendindami neįgyvendinamus dalykus ir paversdami mano viziją realybe. „Void“ komanda „Blitz“ klubui netgi sukūrė visiškai naują produktą – tai naujas aukštų dažnių garsiakalbių rinkinys, kuris buvo itin populiarus Niujorke aštuntajame dešimtmetyje.

Iš visų garsiakalbių kūrėjų, su kuriais man teko kalbėti apie „Blitz“, žmonės dirbę įmonėje „Void Acoustics“ buvo vieninteliai, kurie mane skatino įgyvendinti savo svajones ir papildomai atsižvelgti į kiekvieną smulkmeną, siekiant sukurti nepakartojamą, išskirtinę ir vienintelę tokią, individualiai pritaikytą garso sistemą bei akustinę erdvę, kokią dabar galite išvysti apsilankę „Blitz“ klube.” – pasakojo „Blitz“ klubo įkūrėjas ir vietinis didžėjus David Muallem.

 

2017 m. „InfoComm“ paroda


Tęsdami savo sparčiai vykstančią plėtrą Šiaurės Amerikoje, didžiuodamiesi pranešame, kad birželio 14-16 dienomis, pirmąkart Amerikoje vyksiančioje „InfoComm“ parodoje pademonstruosime daugybę savo produktų. Paroda vyks „Orindžo apygardos konferencijų centre (angl. Orange County Convention Center) Orlande, Floridoje. Tai bus didžiausia prekybos mugė Šiaurės Amerikoje, kurios metu bus kalbama apie profesionalios garso įrangos pramonę ir kurioje apsilankys tūkstančiai lankytojų iš viso pasaulio.

2017 m. „InfoComm“ parodos metu lankytojai taip pat gaus galimybę susitikti su mūsų naujuoju Operacijų direktoriumi Šiaurės Amerikoje Rob Hofkamp:

„Void Acoustics“ komanda užsitarnavo puikią reputaciją Europoje ir Azijoje, todėl nekantriai laukiu, kada galėsiu šį prekės ženklą pristatyti plačioje Šiaurės Amerikos rinkoje. „Void“ ne tik nedarė tų pačių senų dalykų, kuriuos daro visi kiti – jie nusitiesė sau kitą kelią ir kuria kai ką naujo. Džiaugiuosi galėdamas būti viso to dalimi“.

Prie stendo galėsite daug kartų susitikti su mūsų produktų specialistais ir technine komanda, o taip pat prekybos mugės metu W232C salėje paklausyti pristatymų apie mūsų sumontuotą įrangą ir koncertiniams turams skirtus garsiakalbius.

„Ibiza Rocks“ viešbutis


Į Ibisą gūsį rokenrolo įnešė „Ibiza Rocks“ viešbučio darbuotojai, senąją garso sistemą pakeitę naująją „Arcline“ sistema.

„Ibiza Rocks“ viešbučio centriniame kieme rengiami muzikiniai pasirodymai, kuriuos iš savo balkonų gali stebėti viešbučio svečiai. Centriniame kieme buvo įrengta dvylika „Arcline 8“ ir šeši „Stasys Xair“ žemų dažnių garsiakalbiai bei „Cyclone 10“ garsiakalbiai, kurie galutinai užpildo visą pasirodymams skirtą erdvę. Vietoj monitorių naudojama pora „Air Vantage“ ir trys „Venu 215“ žemų dažnių garsiakalbių.

„Ibiza Rocks“ viešbučio tikslas į salą, kurioje dominuoja hauso, techno ir dramenbeiso muzika įnešti naujo muzikinio skonio, pasikviečiant groti tokias muzikos grupes kaip „Kaiser Chiefs“, „Florence and the Machine“, „Biffy Clyro“ ir „LCD Soundsystem“.

„Pikes“ viešbutis Ibisoje


Toliau „Ibiza Rocks“ prekės ženklo savininkai įrangą atnaujino „Pikes“ viešbutyje. Tai rokenrolo istorija persismelkęs dailus 25 kambarių viešbutis, kurį neseniai perėmė ir atnaujino „Ibiza Rocks“ viešbučio savininkai. Daugybę apdovanojimų ir pagyrų pelniusi vieta išsiskiria įspūdingą terasą, baseine įrengtu baru, nauja „Void“ garso sistema ir vietiniu bei nepakartojamu didžėjumi Harvey.

Per kelerius metus šioje vietoje buvo surengti žymiausi vakarėliai visoje Ibisoje. „Pikes“ viešbučio aplinka buvo naudota filmuojant dueto „Wham!“ dainos „Club Tropicana” vaizdo klipą. Be to, tai buvo išskirtinė devintojo dešimtmečio muzikos ir kitų įžymybių poilsio vieta, kurioje lankėsi tokie atlikėjai kaip Freddie Mercury, Grace Jones ir Spandau Ballet. „Ibiza Rocks“ savininkai kruopščiai pasirūpino, kad „Pikes“ būtų prikeltas naujam gyvenimui ir taptų centrine Ibisos naktinio gyvenimo dalimi.

Šis kalvose slypintis brangakmenis tai viena iš keleto vietų, kurios atskleidžia tikrąjį Ibisos charakterį ir dabar gali didžiuotis unikaliose viešbučio vietose įrengtomis „Void Acoustics“ garso sistemomis.

2017 m. „Dirtybird BBQ“ turas

„Dirtybird Records“ ir „Void Acoustics“ susivienijo dar vienam vasaros turui. 2017 m. „Dirtybird BBQ“ turas vyks tokiuose miestuose, kaip Vašingtonas, San Fransiske ir Detroite.

„Void Acoustics“ didžiuojasi galėdami remti 2017 m. „Dirtybird BBQ“ turą. Claude VonStroke ir „Dirtybird Records“ šeima šią vasarą leisis į kelionę su milžiniška „Void“ garso sistema. Naujas kasmetinis turas prasidėjo gegužės 13 d. Vašingtone.

Šis prekės ženklas jau įrodė esantis vienu iš geriausių Šiaurės Amerikos šokių muzikos prekės ženklų vien dėl savo išskirtinio techno, hauso ir truputį 90-ųjų hiphopo muzikos žanrų mišinio. „Dirtybird Records“ šeima į muziką žiūri itin rimtai, nors patys savęs rimtais nelaiko. Šį prekės ženklą nusakančios moralinės vertybės liko nepakitusios nuo minėtųjų ekspromtu organizuotų vakarėlių parke – įdomiai praleistas laikas, geri žmonės, skanus maistas, o svarbiausia kokybiška muzika.

„Esame tokie dėkingi, kad „Void“ toliau mums padeda ir užtikrina pastovų griausmingą garsą. Komandų rūpestis ir entuziazmas užtikrina, kad mūsų vakarėlių garsas bus aukščiausios kokybės tiek atlikėjams, tiek jų gerbėjams. Džiaugiamės, kad vis daugėjant „Dirtybird“ renginių, mes keliaujame kartu su „Void“ – tvirtino „Dirtybird Records“ vadovas Claude VonStroke.

Atgal
Šiuo metu sąrašas tuščias

2024 © Visos teisės saugomos. PRODJ.

Sprendimas

ITBrother