2017 m. sausio mėn. „Void Acoustics“ naujienlaiškis

2017 m. sausio mėn. „Void Acoustics“ naujienlaiškis

09/02/2017
Kategorija: Partneriai

„Printworks“ renkasi „Void Acoustics“ įrangą


„Printworks London“ tai nauja, moderni ir įvairioms paskirtims pritaikyta eksperimentinė vieta Jungtinėje Karalystėje, kuri neseniai buvo atidaryta netoli Canada Water ežero. Licenciją turinti „Printworks“ pramogų vieta įsikūrė Londono dokų rajone buvusios, 6,5 ha ploto, metro leidinių ir „Evening Standard“ laikraščių spaustuvės patalpose, kuriose telpa net 5 000 lankytojų.

„Printworks“ tai nepaprasta Londono vieta, kuri akimirksniu pavergė mūsų širdis. Pogrindžio muzikos sceną atspindinti pramoninė aplinka yra visai netoli sostinės centro. Būsimuose „Printworks“ renginiuose dalyvaus žymiausi šios pramonės atlikėjai, todėl mes parinkome tokią garso sistemą, kurios kokybė tenkintų apsilankiusių atlikėjų poreikius“ – teigė „Void Acoustics“ pardavimų vadovas Jungtinėje Karalystėje Jake Manley.

„Printworks“ patalpoms suprojektuosime ir įrengsime individualiai pritaikytą garso sistemą, siekdami apimti kiek įmanoma didesnį plotą. Vienas iš pagrindinių mūsų garso sistemų skiriamųjų ženklų yra gebėjimas ne tik tai pasiekti, bet ir suvienyti visus patalpose esančius klausytojus, todėl, kad ir kur bebūtų, jie jausis visur vienodai.

Vieni iš garsiakalbių, kurie bus įrengti „Printworks“ patalpose yra „Air Motion“ – tai trigubi garsiakalbiai su dviem stiprintuvais, sukuriantys visiškai naują garso estetikos standartą.

Taip pat bus sumontuotos „Stasys 218“ žemų dažnių kolonėlės, per kurias bus girdimas griausmingi ir dinamiški žemi garsai. Šios dvigubos 18 colių, refleksinės, žemų dažnių kolonėlės yra laikomos fenomenaliu gaminiu, pasižyminčiu moderniomis savybėmis, dėl kurių tradicijos buvo paliktos užmaršty.

„Spire“ klubas Hiustone, Teksaso valstijoje


Tim Hannum ir „Diavolo Systems“ komanda baigė montuoti pasaulinę „Nexus 6“ įrangą pirmojoje iš keturių vietų – naujajame „Spire“ klube Hiustone, Teksaso valstijoje.

Buvęs Pirmosios krikščioniškojo mokslo bažnyčios pastatas buvo paverstas nauju naktiniu klubu. Bažnyčia pradėjo veikti 1961 m. sklype, kuris jai priklausė daugiau nei 100 metų. Dabar, atrodo, kad jos ateitis bus siejama su „Void“ garso sistemomis, elektronine muzika ir nusidriekusiomis lankytojų eilėmis.

Tokias populiariausias naktinio gyvenimo vietas, kaip „Clé“, „Saint Dane’s“ ir „Christian’s Tailgate“ įkūrusi komanda atnaujino naktinio klubo patalpas, kuriose šiuo metu „Diavolo Systems“ suprojektavo ir sumontavo dvi „Void Acoustics“ garso sistemas. Šias sistemas galutinai įrengti ir suderinti padėjo „Void Acoustics“ sistemų integruotojas Nathan Short.

Pagrindinėje „Spire“ klubo salėje yra keturių taškų „Nexus 6“ sistema su „Psycho X“ žemų dažnių kolonėlėmis ir „Air Stream“ monitoriais. Antroje salėje yra „Air Motion“ ir „Stasys Xair“ sistema su „Air Vantage“ monitoriais.

„Kenu“ ir „Void“ pasirodė „CES“ parodoje Las Vegase


„Kenu“ komanda išvyko į Las Vegase (Nevados valstijoje) vykstančią buitinės elektronikos parodą „CES 2017“, kartu pasiimdami individualiai pritaikytą oranžinės ir juodos spalvų „Air Vantage“ bei „Stasys Xair“ garso sistemą, kurią rekomenduoja ir įrenginėja „Audio Integration Services“. „Kenu“ įmonės atstovai „CES“ parodoje pristatinėjo savo naujausius produktus ir demonstravo savo pasaulinės klasės automobilių ekologinę sistemą.

Kas vakarą, prieš parodos pabaigą, „Kenu“ darbuotojai paskelbdavo „laimingąją valandą“, tuo tarpu lankytojai vakarais šokdavo pagal San Fransisko atlikėjo DJ Duserock muziką, grojamą per vienintelę ir nepakartojamą „Void“ garso sistemą.

„Kyō“ klubas Kvala Lumpūre


Mūsų platintoja Malaizijoje „Motiv8“ užbaigė didžiulį projektą Kvala Lumpūro klube „Kyō“. Malaizijos sostinėje įkurtame naujajame klube buvo įrengta „Tri Motion“ ir „Stasys Xair“ sistema kartu su „Venu 12“ garsiakalbiais.

Kaip ir Singapūre esančiame analogiškame klube, naujoji vieta yra įkurta „Mandarin Oriental“ viešbutyje. „Mintis atidaryti „Kyō“ klubą kitame mieste šio garsaus prekės ženklo planuose buvo dar nuo tada, kai grupė 2013 m. atidarė savo pagrindinį klubą Singapūre,“ – aiškino „Limited Edition Concepts“ bendrasteigėjas Godwin Pereira. „Kadangi šie du miestai yra kaimyninėse šalyse, tarp jų yra daugybė panašumų“ – pridūrė jis. Kvala Lumpūro klube „Kyō“ bus išlaikomas prekės ženklo muzikinis stilius. „Kyō“ klubą Singapūre įkūrė tie patys žmonės, jaučiantys didelę meilę ir aistrą elektroninės šokių muzikos istorijai.

„Void“ įranga „Volt“ sporto klube

„Neuron Pro Audio“ darbuotojai „Volt“ sporto klube baigė įrenginėti individualiai pritaikytus oranžinės spalvos „Cyclone 55“ garsiakalbius ir „Venu“ žemų dažnių garso sistemą. Pagrindinis sporto klubo tikslas buvo sukurti didžiulę treniruoklių salę, turinčią geriausią įrangą, aukščiausios klasės „Void“ garso sistemą, nuotaiką pakeliantį apšvietimą ir patrauklų interjero dizainą. Dažnai žmonės vadovaujasi stereotipu, jog sporto klubų atmosfera yra šalta, purvina, nepatraukli ir bauginanti.

„Volt“ sporto klubo atstovas Alasdair Mitchell pasakojo: „Mano pirmasis susidūrimas su „Void Acoustics“ įranga prilygo tikram kovos krikštui, kuomet „Dimensions“ festivalyje patekau į „Void“ sceną. „Void“ suteikė nežemiškos patirties, kai persimainė aplink mane stovėjusių žmonių veidų išraiškos. Kai atsirado galimybė su broliu atidaryti sporto klubą, išklausęs teigiamus draugų atsiliepimus ir pirmąkart išgirdęs „Void“ įrangą, kreipiausi tiesiai į „Void Acoustics“. Galimybė pasirinkti mums tinkančią spalvą buvo dar vienas veiksnys, dėl kurio pasirinkome būtent šį prekės ženklą.

„Neuron Pro Audio“ darbuotojai mums labai padėjo ir kantriai suteikė trūkstamas žinias, ypač kai mums jų trūko akustikos srityje. Kai tik darbuotojai atvyko į patalpas, visi darbai buvo padaryti greitai ir efektyviai, todėl nekilo jokių problemų. „Neuron“ komanda buvo labai lanksti, kai reikėjo prisiderinti prie mūsų įtemptos darbotvarkės, kadangi tai buvo labai svarbu.

Negaliu atsidžiaugti oranžinių „Cyclone 55“ garsiakalbių ir „Venu“ žemų dažnių kolonėlių garsu. Jos, mūsų nuomone, atrodo nepakartojamai. Be to, jomis sukuriama nuostabi atmosfera, todėl garsiakalbiais džiaugiamės labiau nei treniruokliais!“

Rob Hofkamp prisijungė prie „Void Acoustics“

Rob Hofkamp buvo paskirtas „Void Acoustics“ Šiaurės Amerikos operacijų direktoriumi.
P. Hofkamp į didžiausią britų garsiakalbių gamintojo įmonę „Void Acoustics“ kartu atsinešė daugybę metų kauptą patirtį, kuri jam padės tvarkyti Šiaurės Amerikoje vykdomų operacijų reikalus. Jo planų tikslas yra pristatyti pasaulinę „Void“ sėkmę ir išplėsti savo prekybos bazę Šiaurės Amerikoje. Rob Hofkamp pristatomas tuomet, kai „Void Acoustics“ įmonėje yra planuojama didžiulė plėtra, kai prie šios įmonės prisijungė pramonės veteranas David Bissett-Powell.

Amerikoje „Void Acoustics“ buvo įsteigta 2015 m. kartu su Niujorke esančiu sandėliu. Pristačius Rob Hofkamp, bus galutinai įgyvendintas „Void“ planas įkurti solidžią operacijų bazę Šiaurės Amerikoje ir sukurti darbui atsidavusią sistemos integruotojų bei tarpininkų komandą visame regione.

Vykdantysis „Void Acoustics“ direktorius Alex Skan pakomentavo: „Mums malonu priimti Rob’ą į savo įmonę. Negalėtume norėti geresnio žmogaus, kuris įgyvendintų mūsų pastangas Šiaurės Amerikoje. Turėdami darbuotojų Šiaurės Amerikoje, galėsime kurti savo prekės ženklą kitoje Atlanto vandenyno pusėje ir tęsti sparčią įmonės plėtrą, kurią vykdėme per pastaruosius keletą metų“.

Rob Hofkamp priduria: „Void Acoustics“ komanda užsitarnavo puikią reputaciją Europoje ir Azijoje, todėl nekantriai laukiu, kada galėsiu šį prekės ženklą pristatyti plačioje Šiaurės Amerikos rinkoje. „Void“ ne tik nedarė tų pačių senų dalykų, kuriuos daro visi kiti – jie nusitiesė sau kitą kelią ir kuria kai ką naujo. Džiaugiuosi galėdamas būti viso to dalimi“.

Atgal
Šiuo metu sąrašas tuščias

2024 © Visos teisės saugomos. PRODJ.

Sprendimas

ITBrother