2017 m. vasario mėn. naujienlaiškis

2017 m. vasario mėn. naujienlaiškis

06/03/2017
Kategorija: Partneriai

„Printworks“ klubas Londone

Kiek anksčiau šį mėnesį Londone duris lankytojams atvėręs naujasis klubas „Printworks“ jau sulaukė teigiamų apžvalgų ir susižavėjusios publikos atsiliepimų. Buvusioje metro leidinių ir „Evening Standard“ laikraščių spaustuvėje įsikūręs klubas išsiskiria nepaprasta nauja erdve. Didžiulis 2 500 lankytojų galintis sutalpinti pastatas pasižymi nuostabia pramonine aplinka, pasaulinio lygio talentais ir daugybe „Void Acoustics“ garso sistemų. Atidarymo naktys prasidėjo nuo tokių savo rinkinius grojusių atlikėjų kaip Loco Dice, The Martinez Brothers ir vienintelio bei nepakartojamo Seth Troxler.

Londono klubas „Printworks“ – tai vieta, kurioje akimirksniu užkariaujamos visų mūsų širdys. Pramoninė aplinka vaizduoja Londono pogrindžio muzikos sceną ir yra visai arti sostinės centro. „Printworks“ renginiuose apsilanko žymiausios šios pramonės šakos žvaigždės, o mes turime ypatingą garso sistemą, kuri atitinka šioje vietoje pasirodančių atlikėjų lygį“ – pasakojo „Void Acoustics“ pardavimų vadovas Jungtinėje Karalystėje Jake Manley.

„Printworks“ klubo „Charge Bay“ salėje įrengtą sistemą sudaro perversmą sukėlusių „Void“ trigubų garsiakalbių su dviem stiprintuvais „Air Motion“ komplektas, sukuriantis visiškai naują garso estetikos standartą. Taip pat buvo sumontuotos „Stasys 218“ žemų dažnių kolonėlės, per kurias girdisi griausmingi ir dinamiški žemi garsai. Šios dvigubos 18 colių, refleksinės, žemų dažnių kolonėlės yra laikomos fenomenaliu gaminiu, pasižyminčiu moderniomis savybėmis, dėl kurių tradicijos buvo paliktos užmaršty. Naujieji „Void“ „Air Stream“ monitoriai buvo pasirinkti tam, kad didžėjus girdėtų itin tolygų dažnio perdavimą naudodamas aukštus garso slėgio lygius. „Buvo nuostabu matyti atgijusią erdvę tiek garso, tiek vaizdo prasme“. Viską nusakė nustebusios žmonių veidų išraiškos pirmąkart išvydus šią vietą. Tai buvo tarsi viso atlikto darbo ruošiant šią erdvę ir mūsų gamybos komandos narių Loz Poulton ir Zofios Plonczak įdėtų pastangų įrodymas. „Void“ darbuotojai pasirūpino garsu „Charge Bay“ skyriuje, sumontuodami keturių taškų sistemą, kuria buvo garantuotas aiškus ir ritmingas garsas, kurį atlikėjai ir klubo lankytojai nepaprastai išgyrė, kadangi jis skambėjo tiesiog nepakartojamai!“ – džiaugėsi „Printworks“ klubo savininkas Paul Jack.

 

„Mixmag LDN 2.0“ laboratorija


Mes padėjome „Mixmag“ sukurti visiškai naują „LDN 2.0“ laboratoriją. Patobulintą įrangą sudaro naujoji baltos spalvos „Tri Motion“ garso sistema ir individualiai pritaikytas „Void Acoustics“ valdymo pultas.

2012 m. veiklą pradėjusi „LDN“ laboratorija jau spėjo pakviesti žymiausius muzikos pramonės atlikėjus į savo klubą, esantį jų Londono biuro pašonėje. Mus pagerbė ant pakylos, stovėjusios mažoje „Mixmag“ pagrindinio biuro Londone nišoje, užlipę Carl Cox, Laurent Garnier, Juan Atkins, Seth Troxler ir dar daugiau atlikėjų. Pradinėje Londono laboratorijoje buvo įrengti keturi „Airten“ aukštų dažnių ir du „Venu 215“ žemų dažnių garsiakalbiai.

Šioje vietoje pasirodžius 200 atlikėjų ir jų pasirodymus peržiūrėjus dešimtims milijonų klausytojų, „Mixmag“ nusprendė žengti dar vieną žingsnį ir „LDN“ laboratoriją kardinaliai atnaujinti.

Padedant „Coors Light“ įmonei, „LDN 2.0“ laboratorija iš biuro pašonėje esančio klubo virto klubo pašonėje esančiu biuru! „2.0“ laboratorijos patalpose buvo sumontuota naujoji baltos spalvos „Tri Motion“ sistema su „Airten“ monitoriais. Pirmąją savaitę naujojoje laboratorijoje rimtu stiliumi pasirodė Alan Fitzpatrick ir Skream.

http://mixmag.net/
https://www.youtube.com/user/mixmagtv

„Terem“ klubas Budapešte


Budapešte atsidaręs naujausias klubas „Terem“ jau spėjo sulaukti pagyrų tiek dėl gražios vietos, tiek dėl griausmingos garso sistemos. „Terem“ klube buvo įrengta „Nexus 6“ ir „Stasys Xair“ garso sistema, kuri patalpų gale buvo sustiprinta „Air Motion“ ir „Air 8“ garsiakalbiais. Garso slėgis naujajame klube yra tolygus, o aprėptis vientisa.

Mūsų platintojų Vengrijoje „Erlatech“ komanda įrengė ir suderino sistemą, naudodami „Bias“ serijos stiprintuvus, kuriais buvo stiprinamas ir kontroliuojamas patalpoje kabančių garsiakalbių garsas.
http://www.erlatech.hu/

[ scru:club ] klubas Birmingame


Kovo mėn. 17 d. Birmingame atsidarys nauja pramogų vieta. [ scru:club ] pavadinimu pasivadinęs klubas įsikūrė Digbeth rajone esančiame didžiuliame trijų aukštų pastate, kuriame „Ephraim Phillips“ įmonė sukūrė pirmąją „Phillips“ varžtų galvutę.
Kovo mėn. 17 d. atsidarysiantis klubas bus sudarytas iš dviejų salių, kurių pagrindinė vadinsis „Ephraim“, o antroji mažesnė „Phillips“. Klube [ scru:club ] tilps 1 000 lankytojų, o klubo lubų plienines sijas puoš net 300 metrų ilgio šviesos diodų apšvietimas.

Naujajame klube bus pirmoji pasaulinė „Nexus XL“ ir “Nexus Q” garso sistemos, o taip pat „Air Vantage“ vidutinių ir aukštų dažnių garsiakalbiai su „Airten“ monitoriais didžėjams. Sistemą sumontavo įmonė „The Audio Group“.

Per visą klubą esančią stiklo sieną bus galima grožėtis tekančia Rae upe. Atsižvelgiant į kiekvieną vakarėlio temą, sukurtą pagal specifinę koncepciją, ant gretimos sandėlio sienos projektoriumi bus rodomi trimačiai vaizdai. [ scru:club ] patalpose patekėjus ryto saulei, ant tos pačios sienos bus galima išvysti vietinių gatvės menininkų nupieštą klubo žymių žmonių plejadą.
Penktadienio naktimis čia bus grojama bass žanro muzika, suprogramuota klubo rėmėjų „Continuum“, kurie demonstruos populiariausių šalies grime muzikos žanrą atliekančių didžėjų kūrinius. Šeštadienio naktimis klube bus grojama hauso ir technomuzika, scenoje pasirodant tokiems kviestiniams atlikėjams kaip Cocoon, Steve Bug, Jimmy Edgar ir Magda, kurie yra užsakyti visam pirmajam sezonui.

Antrąjį sezoną [ scru:club ] klubo viduje išvysite įrengtą didžiulę pavėsinę-barą, kuris bus apsuptas vijokliais, o jo pastogė švintant rytui bus apšviesta lemputėmis. Trečiasis klubo veiklos etapas vyks vidurvasarį, kurio metu automobilių stovėjimo aikštelė bus paversta viena iš didžiausių lauko terasų Europoje, kurioje tilps iki 4 000 lankytojų. Dieną vakarėliai vyks lauke, o naktį – viduje.
[ scru:club ] klubas, kurį galima rasti vos už dešimties minučių kelio nuo Birmingamo New Street geležinkelio stoties, siekia užimti vieną iš lankomiausių Europoje naktinių klubų vietų kaip unikali vieta, suteikianti išskirtinės patirties technomuziką mėgstantiems turistams.

http://www.theaudiogroup.com

2017 m. „Prolight & Sound“ mugė


Jau greitai vėl sulauksime šio nepaprasto metų laiko. „Prolight + Sound“ tai tarptautinė prekybos mugė, kuri 2017 m. balandžio 4–7 dienomis vyks Frankfurte (Vokietijoje).

Mus galėsite rasti salėje 3.1, o mūsų stendo numeris bus C65. Norėdami užsiregistruoti susitikimui ir pirmieji apžiūrėti naujuosius produktus, kuriuos ketiname išleisti 2017 m., prašome susisiekti su jums priskirtu verslo klientų vadybininku arba parašyti mums el. pašto adresu: sales@voidacoustics.com.

Atgal
Šiuo metu sąrašas tuščias

2024 © Visos teisės saugomos. PRODJ.

Sprendimas

ITBrother