2015-12-22 „Elation“ apšvietimas Orlande vykusio „Electric Daisy“ karnavalo „Circuit Grounds“ scenoje

2015-12-22 „Elation“ apšvietimas Orlande vykusio „Electric Daisy“ karnavalo „Circuit Grounds“ scenoje

22/12/2015
Kategorija: Partneriai

1997 m. Los Andžele kukliai pristačius reivo muziką, šiais laikais suaugusiems jos gerbėjams yra organizuojamas „Electric Daisy“ karnavalas (toliau – EDC), kuris išpopuliarėjo ne tik JAV, bet ir visame pasaulyje. 2011 m. Orlande buvo surengta sava renginio versija ir nuo to laiko renginio apšvietimu rūpinosi LD Steve Lieberman. Šįmet, „Circuit Grounds“ scenai jis sukūrė nepaprastai didžiulę scenos struktūrą, ją papildydamas įspūdinga apšvietimo schema, sudaryta iš „Elation“ Platinum Spot 35 Pro™ judančių lempų, pailgų Colour Chorus™ šviesos diodų lempų ir kitokios „Elation“ apšvietimo įrangos. Įranga pasirūpino įmonė AG Production Services.

Įranga buvo skirta tokiems „Insomniac“ renginiams kaip penktasis Orlando „Tinker Field“ stadione lapkričio 6–7 dienomis vykęs EDC karnavalas, kuriame buvo pastatytos trys skirtingos scenos ir kuriose pasirodė 50 šokių muzikos vedėjų, tarp kurių buvo tokios įžymybės kaip Tiesto, Kaskade ir Calvin Harris. Pažangiausia įranga yra skiriamasis EDC renginių prekinis ženklas, todėl Orlande vykęs EDC karnavalas nebuvo išimtis. Atviro plieno didžiulė „Circuit Grounds“ scenos struktūra, pasižyminti žavingomis arkomis ir vizualiai pribloškiantis scenos plotas suteikė neprilygstamų regėjimo pojūčių.

Šį rudenį vykusiuose festivaliuose gana dažnai buvo renkamasi Platinum Spot 35 Pro ir Colour Chorus 72 lempų derinį. Orlande vykusiame EDC karnavale, Lieberman „Circuit Grounds“ scenoje pagrindine įranga pasirinko daugybę funkcijų pasižyminčias Platinum Spot 35 Pro lempas. „Jos pasižymi puikiu šviesos perdavimu ir labai švaria optine sistema,“ – kalbėjo jis apie 800 W judančias lempas. „Jos greitos, pasižymi tolygiu spalvų perėjimu, puikiu mastelio keitimo diapazonu ir geromis šviesos blyksnių funkcijomis. Elektroninės šokių muzikos festivaliuose visos šios savybės yra itin svarbios. Be to, ši įranga atlaiko net pačias atšiauriausias sąlygas ir negenda.“

Siekdamas pabrėžti „Circuit Grounds“ sutvirtinimų dizaino geometriją ir formą, jis panaudojo „Elation“ Colour Chorus 72 pailgas šviesos diodų lempas. „Šie įrengimai pasižymi intensyviu šviesos perdavimu!!!“ – pasakojo Lieberman apie 1,8 m. ilgio pailgas šviesos diodų lempas, kurių kiekviena buvo sudaryta iš 288 x 3W RGBA šviesos diodų. „Atėjus laikui auditoriją užlieti šviesos efektais, ši įranga tai puikiai atliko.“ Colour Chorus 72 lempa, pagaminta iš banguoto lieto aliuminio, yra tik viena iš keturių Colour Chorus serijos lempų.

Tarp „Circuit Grounds“ sutvirtinimo elementų taip pat buvo sumontuoti „Elation“ Cuepix Blinder WW2™ baltos šviesos prožektoriai, pasižymintys įspūdingomis 3200 100W šviesos diodų lempomis, skleidžiančiomis didelio tankio šviesos žybsnius, imituojančius ryškios spalvos šaltinį. Galiausiai, siekdamas pabrėžti sutvirtinimo elementus šiltų spalvų atspalviais, Lieberman panaudojo kompaktiškus „Elation“ Opti Tri 30™ RGB parabolinius šviesos atšvaitus.

Elektroninės šokių muzikos festivaliai ir EDC karnavalas simbolizuoja didžiausią šiuolaikinės muzikos bangą, o 2015 m. Orlande vykusio EDC karnavalo ir šokių muzikos festivalio metu buvo pademonstruotas nepakartojamas įrangos kūrybiškumo ir profesionalumo lygis, dėl kurio elektroninės šokių muzikos gerbėjai vėl juose apsilankys.

Dizaineris: Steve Lieberman (SJ Lighting)
Apšvietimo tiekėjas: AG Production Services
Programuotojas/operatorius: Steve Lieberman
Pagrindinis elektrikas: Chris Harshfield
Kiti elektrikai: Mike Gallagher, Alex Parayuelos
Judančių šviesų technikas: Andrew Long
Vaizdo įrašų vadovas: Robert “Junior” Jones
Vaizdo įrašų technikai: Andrew Scalfini, Jason Fisher
Pakabinamos įrangos vadovas: Russell Jacobs
Pakabinamos įrangos technikai: Christian Burdette, Javier Ballesteros, Mike Wild

„Elation“ įranga:
43 x Platinum Spot 35 Pro™
72 x Colour Chorus 72™
38 x Cuepix Blinder WW2™
150 x Opti Tri 30™

Nuotraukos: Adam Kaplan, ASK Media Productions

Atgal
Šiuo metu sąrašas tuščias

2024 © Visos teisės saugomos. PRODJ.

Sprendimas

ITBrother