2016 m. balandžio mėn. „Void Acoustics“ naujienlaiškis

2016 m. balandžio mėn. „Void Acoustics“ naujienlaiškis

20/04/2016
Kategorija: Partneriai

2016 m. „Prolight & Sound“ mugė
Koks nuostabus metas! 2016 m. „Prolight and Sound“ šou metu buvome nepaprastai užsiėmę. Labai dėkojame visiems, kurie šįmet atėjo mūsų aplankyti ir pamatyti naujų produktų.

Na, o tiems, kurie negalėjo sudalyvauti:

2016 m. Frankfurte (Vokietija) vykusios mugės „Prolight and Sound“ metu mes oficialiai pristatėme naują diskotekų vedėjams skirtą monitorių bei „Air Stream“ ir „Air Vantage“ garsiakalbių asortimentą.

Be monitorių, mes taip pat pademonstravome naujus produktus, kuriuos ketiname išleisti kiek vėliau 2016 m. Mugės metu buvo atskleista informacija apie naująją linijinę „Arcline 8“ garsiakalbių sistemą, kuri vasaros sezono metu bus naudojama daugumoje festivalių. Šie nauji priedai sustiprins mūsų dabartinę, festivaliuose ir muzikos turų rinkose naudojamą, linijinę sistemą.

„Naujaisiais produktais atskleidžiame savo pažangiausią technologiją ir įrodome savo siekį būti nuolatiniais įrenginių ir turų metu naudojamų produktų išradėjais. Be galo džiaugiamės parodę šią naują technologiją 2016 m. „Prolight and Sound“ mugėje. – pasakojo „Void Acoustics“ vykdomasis direktorius Alex Skan.

„Tai buvo įtempti „Void Acoustics“ mokslinių tyrimų ir plėtros metai. Naujieji produktai, kuriuos pristatėme šių metų „Prolight and Sound“ prekybos mugėje tai svarbus etapas mūsų produktų plėtros srityje“. – teigė „Void Acoustics“ kūrybos direktorius Rog Mogale.

„Void Acoustics“ įranga naujame, aukštos klasės naktiniame klube Meksike

Įmonės „Void Acoustics“ įrangos platintojas Meksike „Audio Acustica“ naujausiame Meksiko naktiniame klube „Main Room“ įrengė naują garso sistemą, kurią sudaro „Void Acoustics“ „Tri Motion“ garsiakalbiai.

Klubas „Main Room“ yra įkurtas Meksiko rajone Colonia Roma. Moderniai ir kosmopolitiškai baro erdvei reikėjo garsiakalbių, kurie ne tik išlaikytų vizualinę klubo „Main Room“ eleganciją, bet ir pasižymėtų puikiomis garso savybėmis.

Įmonėje „Audio Acustica“ dirbantis Alejandro del Rincón Armienta tai pakomentavo taip:

„Klubo „Main Room“ garsas skamba nepaprastai, o įranga atrodo nepakartojamai. Labai džiaugiuosi galėdamas šia patirtimi pasidalinti su visais muzikos mėgėjais“

Klientai suprato, kad norėdami išskirti savo naktinį klubą iš kitų, jie turi investuoti į pažangią garso sistemą, kuri ne tik nepaprastai skambėtų, bet ir būtų estetiškai graži.

Per pastaruosius metus „Void Acoustics“ žinomumas pasaulyje labai išaugo. Ši įranga yra pirmoji iš daugumos projektų, kuri buvo įrengta Meksike po to, kai įmonė „Audio Acustica“ tapo platintoja šioje šalyje.

Naktinio klubo savininkas Ismael Contreras pratęsė mintį: „Šiame versle dirbu jau 20 metų ir pagaliau man pasisekė. Noriu naudoti „Void“ produktus visuose savo tolimesniuose projektuose. Jie ne tik gražiai atrodo, bet ir nepaprastai skamba. Per 3 mėnesius ketinu atidaryti naują vietą, kurioje vėl naudosiu „Void“ gaminius.“

 

Amerikoje įsteigtas „Void Acoustics“ padalinys

Šiaurės Amerikoje išaugus „Void Acoustics“ produktų paklausai, kitoje Atlanto vandenyno pusėje įkūrėme savo operacijų bazę.

Šis persikėlimas sutapo su neseniai pasirašyta sutartimi su sistemos integruotojų ir platintojų tinklu Šiaurės Amerikoje, kurie nuo šiol prekių asortimentą galės gauti beveik iš karto.

Šiuo metu vykdome strateginius tarptautinės plėtros planus ir skubiai plečiame savo pasaulinį platintojų tinklą, kadangi jaučiame didžiulę turų metu naudojamos įrangos ir kitų produktų paklausą visame pasaulyje. Taip pat pasamdėme ilgalaikį pagalbininką, garso inžinierių ir sistemų integruotoją Nathan Short, kuris mums padės prižiūrėti visus techninius dalykus Šiaurės Amerikoje.

„Koks nuostabus metas! Pristačius „Void“ įrangą Šiaurės Amerikoje ir jau 8 metus ją naudojant įvairiose egzotiškose pasaulio vietose, tai buvo natūralus ir visiems naudingas žingsnis. Kadangi „Void“ sparčiai plečia savo teikiamas paslaugas ir pardavimus šioje Atlanto vandenyno pusėje, aš labai džiaugiuosi galėdamas būti šio augimo dalimi.“

Šiuo metu čia laikome daugybę tonų produktų. Taip pat paleidome naują, nepaprastą ir debesija paremtą programinę įrangą, kuri „Void“ būstinei ir tokiems šios srities vyrukams, kaip aš padės kurti, archyvuoti, sekti, bendradarbiauti ir bendrauti tokiu mastu, kuris konkuruos su bet kuriuo į „Fortune 500“ sąrašą patenkančiu prekės ženklu.

Atrodo, pakankamai nereikšminga, jog kiekvienam tai nuoširdžiai rūpi, bet tuo pačiu tai pakankamai svarbu, nes jie yra pasiryžę įgyvendinti bet ką. Tai pats geriausias įmonės dydis, neapkrautas jokiomis biurokratinėmis nesąmonėmis, todėl jos savininkai galės įsiklausyti ir dalyvauti veikloje. Rog Mogale yra ne tik nepaprastas patarėjas, bet ir kai kas, ko aš ieškojau daugelį metų. Tai tikrų tikriausia privilegija“ – sakė Nathan Short.


2016 m. „Void“ turas po Europą

Gegužės ir birželio mėnesiais komandos nariai, bendradarbiaudami su mūsų regioniniais platintojais, leisis į 2016 m. „Void“ turą po Europą.

Turo metu bus pristatyta daugybė naujų produktų, tokių kaip „Nexus X“, „Nexus Q“ ir „Air Stream“ bei bus keliaujama po tokias šalis kaip Prancūzija, Vokietija, Čekija, Vengrija, Italija, Ispanija ir daugumą kitų.

Turo metu nauji ir esami pirkėjai turės galimybę pasiklausyti keleto mūsų naujų produktų bei susitikti su „Void Acoustics“ komandos nariais.

Atgal
Šiuo metu sąrašas tuščias

2024 © Visos teisės saugomos. PRODJ.

Sprendimas

ITBrother