2016 m. lapkričio mėn. „Void Acoustics“ naujienlaiškis

2016 m. lapkričio mėn. „Void Acoustics“ naujienlaiškis

10/12/2016
Kategorija: Partneriai

„Spacehall“ klubas Tblisyje, Gruzijoje

„Bassiani“ klubo komanda Gruzijos sostinėje Tbilisyje neseniai atidarė dar vieną naują vietą, galinčią sutalpinti iki tūkstančio lankytojų, kurioje įrengė „Incubus“ garso sistemą. Šis klubas vadinasi „Spacehall“ ir yra įkurtas tame pačiame pastatų komplekse kaip ir „Bassiani“, kuris yra stadiono „Dinamo Arena“ apatinėje dalyje. Klube nuspręsta naudoti geriausią mūsų garso sistemą „Incubus“, ją papildant „Airten“ garsiakalbiais ir „Air Stream“ monitoriais. Skirtingai nei „Bassiani“, klubo „Spacehall“ erdvė bus naudojama įvairioms paskirtims, pavyzdžiui, meno parodoms, tiesiogiai grojančių grupių pasirodymams ir kitiems su šokių muzika nesusijusiems renginiams.

„Diskutuojant apie kliento keliamus projekto reikalavimus, pirmenybė buvo teikiama garso sistemos kokybei. Dėl šios priežasties mes pasirinkome būtent „Incubus“. Ši sistema suteikia nepakartojamos patirties. Jos įspūdingą garso slėgį reikia pajusti, nes kitaip nepatikėsite. Tai pirmas kartas, kai Tbilisyje buvo įrengta tokia galinga garso sistema, todėl džiaugiamės galėdami būti šio įvykio dalimi. Dėkojame klubo „Bassiani“ ir įmonės „Void Acoustics“ darbuotojams už šio projekto įgyvendinimą“ – džiaugėsi įmonės „AVB Limited“ generalinis direktorius Giorgi Shanidze.

„Tai buvo vienas iš pirmųjų projektų, kurį mums pristatė „AVB“ – mūsų naujai paskirta platintoja Gruzijoje. Buvo aptartos ir pasiūlytos kelios projektavimo specifikacijos, tačiau galiausiai visi nusprendė, kad geriausia šiai naujai vietai būtų parinkti mūsų pavyzdinę sistemą „Incubus“, kadangi ji atitiko tiek klubo dizaino, tiek garso reikalavimus. Taigi kartu su Bryan Mclean nuskridome įgyvendinti šios sistemos projekto. Įrengimo metu nekilo jokių problemų, o klubo atidarymo naktį jos garsas buvo itin aukštos kokybės.

Klientų nuomone, jie iki šiol nebuvo girdėję nei tokių įspūdingų garso slėgio lygių, nei tokio nepriekaištingai aiškaus garso. Buvo malonu susitikti su „Spacehall“ komanda ir pasidalyti prasidėjusio vakaro jauduliu šioje fantastiškoje, naujoje vietoje“ – pasakojo „Void Acoustics“ klientų vadybininkas Callum Bowran.

http://bassiani.com/spacehall/
http://www.avb.ge/

„Tresor“ klube įrengta galingesnė įranga

Legendiniame Berlyno klube „Tresor“ buvo iš naujo suprojektuota garso sistema, ją papildant naujais „Bias“ serijos galios stiprintuvais.

Požemyje esančio klubo muzikos stilių pagrinde įtakojo diskotekų vedėjai ir atlikėjai iš Detroito (JAV). Pagarsėjus ryšiui tarp Berlyno ir Detroito, tarp šių dviejų miestų užsimezgė ypatinga draugystė. Taip „Tresor“ tapo legendiniu klubu ir garsia įrašų bendrove visame pasaulyje.

Per pastaruosius 25 metus „Tresor“ klubas patyrė daugybę nepakartojamų akimirkų, susijusių su miesto muzikos ir vakarėlių istorija. Čia buvo pagroti pirmieji Jeff Mills muzikos rinkiniai, naudojant tris plokštelių grotuvo diskus, surengti grandioziniai vakarėliai „Tresor“ parke, XX a. dešimtajame dešimtmetyje suorganizuotos įvairios „Meilės paradų“ (angl. Love parade) diskotekos su šokių muzikos vedėju Sven Väth ir nesuskaičiuojama daugybė kitų įvairias kartas suburiančių vakarėlių.

Jaučiuosi laimingiausiu garso operacijų vadovu visame pasaulyje. O labiausiai džiaugiuosi galėdamas išvysti tikriausiai geriausią garso technikų komandos darbą visame mieste. Tikrai! Jūs esate nuostabūs ir aš didžiuojuosi būdamas viso to dalimi“ – tvirtino „Tresor“ garso operacijų vadovas Ron Schneider.

Bristolio klubas „The Marble Factory“ keičia seną įrangą naująja „Arcline 8“

„The Marble Factory“ pakeitė savo seną įrangą į mūsų naująją linijinę garsiakalbių sistemą „Arcline 8“. Po itin kruopščių bandymų, atlikinėtų per visą vasaros festivalių sezoną, „Arcline 8“ garso sistemai pirmą kartą buvo atrasti nuolatiniai namai žinomiausiame Bristolio požeminiame muzikos klube.

Bėgant metams, ši vieta pritraukė atsidavusius gerbėjus ne tik savo kas savaitiniais didžiuliais vakarėliais, bet ir begaliniu atsidavimu pogrindžio kultūros elektroninei šokių muzikai, kurios pagrindinis akcentas yra bosas, taip tapdama vertingu Bristolyje klestinčios muzikos scenos turtu.

„Neseniai savo įrangą pakeitėme naująja „Void Acoustics“ „Arcline 8“ garso sistema, dėl kurios labai džiaugiamės. Naujoji sistema skamba neįtikėtinai puikiai, be to sulaukėme daugybės gerų atsiliepimų tiek iš atlikėjų, tiek iš klubo lankytojų. Nekantriai laukiu, kol pas mus apsilankys nauji atlikėjai ir išgirs, kokią puikią sistemą sukūrė „Void“ – sakė „The Marble Factory“ klubo plėtros vadovas Jack Scales.

„The Marble Factory“ klubo darbuotojai džiaugiasi, jog šioje vietoje yra rengiama daugybė įsimintinų renginių ir garsinama tokia nuostabi muzika. Komandos, dirbusios su tokiais atlikėjais kaip „Just Jack“, „Run“, „Shit The Bed“, „Tokyo Dub“, „Funk From The Trunk“, „Mad Luv“ ir „Hospitality“, klube surengė daugybę modernių vakarėlių.

„Atsižvelgiant į klube „The Marble Factory“ įvairių žanrų pasirodymus atliekančius atlikėjus, pradedant death metal ir baigiant šokių muzikos stiliais, mums buvo labai svarbu įrengti tokią sistemą, kuria būtų galima atlikti kuo įvairesnę muziką.

Turėdami tai omenyje mes pasirinkome įrengti savo naująją linijinę garsiakalbių sistemą „Arcline 8“, ją papildydami šešiais žemų dažnių garsiakalbiais „Stasys 218“, kurie veiktų kardioidiniu principu. Naudodami „EASE Focus 3“ prognozavimo programine įranga ir „Void“ „Bias“ stiprintuvus, mes puikiai aprėpėme visą pasirodymo plotą, sumažindami jautrumą gale, kad scenoje būtų girdima kuo mažiau triukšmo.

Renginių ciklui „in:motion“, kuriame dalyvauja tokie atlikėjai kaip Joy Orbison, „65daysofstatic“ ir „Eats Everything“ artėjant į pabaigą ir sulaukiant teigiamų atsiliepimų dėl naujosios sistemos, mes nepaprastai norime pratęsti savo santykius su klubu ir jo atlikėjais“ – teigė „Void Acoustics“ techninės pagalbos ir programų vadovas Bryan Mclean.

„H-Audio“ prisijungė prie tarptautinės „Void Acoustics“ įmonės

Įsikūrusi pagrindiniame technologijų pramonės centre Haidarabade, Indijoje, „H-Audio“ prisijungė prie „Void Acoustics“ įmonės ir tapo išskirtine platintoja Indijoje.

Iki šiol „H-Audio“ įmonė buvo įgaliotoji „Void Acoustics“ atstovė Indijoje, todėl po dviejų metų sėkmingos prekybos, nusprendė tapti išskirtine platintoja. Tokiu būdu jie nori savo dabartine sėkme pasidalinti nacionaliniu lygiu ir taip visoje šalyje padidinti „Void“ prekės ženklo žinomumą ir prekių pardavimus.

„H-Audio“ įmonei buvo išsiųsta didžiulė demonstracinių prekių siunta ir platus asortimentas „Void products“ pardavimui skirtų produktų, kadangi ši įmonė 2017 m. ketina pasirodyti dvejose parodose „Palm Expo India“ ir „DJ Expo India“.

Per pastaruosius kelerius metus „H-Audio“ puikiai pasirodė ir įrodė gebanti reklamuoti mūsų produktus iššūkių kupinoje rinkoje. Todėl tikimės su įmone „H-Audio“ palaikyti puikius santykius dar daugiau metų“ – mintimis dalijosi „Void Acoustics“ klientų vadybininkas Callum Bowran.

„Pre“ baras Beirute, Libane

„Pre“ yra naujas Beiruto senamiestyje ant pastato stogo įkurtas baras, kuriame galima išgirsti griausmingą „Void Acoustics“ garso sistemą, paragauti meistriškai pagamintų kokteilių ir pasigėrėti gražia miesto panorama.

Šiame bare vakarėliai prasideda vos nusileidus saulei ir baigiasi gerokai po vidurnakčio. Vaizdas, kurį išvysite nuo „Pre“ baro stogo, privers jus suvokti, koks gražus yra šis miestas. „Pre“ bare virš lankytojų minios yra iškelti balti „Tri Motion“ garsiakalbiai, derantys prie vietą supančių papildomų „Cyclone 10“ garsiakalbių. Tuo tarpu, prieš šokių muzikos vedėją yra pastatyti individualiai priderinti balti ir mėlyni „Stasys Xair“ žemų dažnių garsiakalbiai.

„Pre“ bare unikalūs kokteiliai ir gėrimai yra patiekiami kartu su skaniais patiekalais, suteikiančiais puikios patirties čia apsilankius po darbo ar prieš klubą. Naujojoje vietoje, aukštu žemiau, taip pat yra slapta patalpa, kurioje yra įrengti „Air Motion“ garsiakalbiai, kurie užtikrina, jog pasikeitus orui, naktis anksti nesibaigs.

„Dėkojame už šios sistemos įrengimą ir suderinimą. Ji puikiai skamba, o miniai labai patinka „Tri Motion“ garsiakalbių išvaizda ir garsas. Jie mus giria už tai, kad tuo pat metu gali tarpusavyje kalbėtis ir mėgautis girdima muzika. Tai mums idealu!“ – įspūdžiais dalijosi „Pre“ barą valdantis partneris Ahmad Ajam.

Naujai sukurtas produktas: „Air 8“

„Air 8“ tai kompaktiški, plataus diapazono garsiakalbiai, kuriuos tinka naudoti mažuose baruose, poilsio patalpose ir restoranuose. Taip pat juos galima įrengti namuose, kadangi jie puikiai užpildo erdvę. Šiais garsiakalbiais galima papildyti didesnę pagrindinę sistemą arba juos naudoti atskirai mažoje patalpoje. Naudodami „Air 8“ garsiakalbius mažo ir vidutinio dydžio patalpose, galėsite mėgautis aukšta garso kokybe ir modernia „Air“ serijos išvaizda, kadangi garsiakalbiai yra kompaktiškesni.

„Air 8“ garsiakalbių kūrimo principai yra itin paprasti – kruopščiai suprojektuotos vidinės detalės yra sujungtos su šiuolaikiniu meno kūriniu. Visa tai yra sudėta į lengvai montuojamą korpusą, kurio spalvą galite rinktis iš didžiausios spalvų paletės, todėl tobulumo siekiantiems žmonėms šie garsiakalbiai atrodys vieninteliu tinkamu pasirinkimu.
„Air 8“ garsiakalbiuose yra 8 colių žemo dažnio tvarkyklė su 1 colio bendraaše neodimio aukšto dažnio kompresijos tvarkykle, padidinančia garso našumą. Dėl savo kompaktiškos ir stilingos formos garsiakalbis tampa geidžiamiausiu bet kokios modernios ir vizualiai patrauklios vietos akcentu.
„Mintis sukurti „Air 8“ garsiakalbius kilo atsiradus poreikiui įsigyti itin kompaktiškų, plataus diapazono garsiakalbių, kuriuos būtų galima naudoti didesnėse vietose, pasižyminčiose naujoviška ir įkvepiančia estetika. Taip buvome paraginti išrasti naująjį 8 colių keitiklį, kuris veikia esant itin žemai temperatūrai, net tuomet, kai reikalaujamu galios lygiu reikia sukurti itin aukštą išėjimo lygį. Siekiant išsklaidyti visą susikaupusią šilumą, kolonėlės priekyje buvo sukurtas aliuminio aušintuvas su prie jo pritvirtintu aukšto dažnio ruporu.

Rezultatas pribloškė ir mane ir daugumą klausytojų, kurie liko be žado, nes negalėjo suvokti, jog toks mažas garsiakalbis, gali taip griausmingai skambėti. „Air 8“ garsiakalbių pasirodymas man buvo labai svarbus. Galiausiai nusprendžiau susieti rafinuotą estetiką su abstrakčiais minimalistiniais atspalviais“ – kalbėjo „Void Acoustics“ kūrybos direktorius Rog Mogale.

http://voidacoustics.com/docs/products/Air_8.shtml

 

 

Atgal
Šiuo metu sąrašas tuščias

2024 © Visos teisės saugomos. PRODJ.

Sprendimas

ITBrother