2016 m. rugsėjo mėn. „Void Acoustics“ naujienlaiškis

2016 m. rugsėjo mėn. „Void Acoustics“ naujienlaiškis

21/10/2016
Kategorija: Partneriai

„BoomTown“ festivalyje pademonstruota „Arcline 8“ garsiakalbių sistema
2016 m. „BoomTown Fair“ festivalyje pirmąkart buvo pademonstruota visa naujoji, linijinė „Arcline 8“ garsiakalbių sistema. 2009 m. kukliai prasidėjęs renginys išaugo į vieną audringiausių ir labiausiai įkvepiančių, nepriklausomų Jungtinės Karalystės festivalių. Jis tapo ne tik kūrybiška muzikos sostine, bet ir kiekvieno atlikėjo namais. Kasmet tūkstančiai klausytojų pasineria į nepaprastą audiovizualinį nuotykį, šokdami pagal griaudinčių „Void“ garso sistemų ritmus, visą savaitgalį sklindančius vingiuotomis gatvėmis ir aikštėmis!

Artėjant vasaros festivalių sezonui, „Void Acoustics“ būstinėje dirbusi komanda keletą mėnesių stengėsi patobulinti naująją linijinę garso sistemą „Arcline 8“, kuri pirmąkart debiutavo 2016 m. „BoomTown“ festivalyje. Prie darbo taip pat prisidėjo „Void“ technikai, kurie rūpinosi sistemų derinimu ir išdėstymu, užtikrindami, jog garsas nepasieks gretimų scenų ir bus girdimas tik konkrečiose festivalio vietose. Šįmet „Void Acoustics“ sistemas buvo galima išgirsti tokiose scenose, kaip „Bassline Circus“, „Vamos“, „Mr Whompy“, „24hr Garage Girls“ ir „The Dance-Off“.

„Mes visada nekantriai laukiame vasaros festivalių sezono, o ypač „BoomTown“ renginio. Šis festivalis mums yra ypatingas dėl daugybės mūsų palaikomų asmeninių ryšių ir bendro dalyvavimo viename geriausių Jungtinės Karalystės metų festivalių. Šie metai mums buvo ypač įdomūs, kadangi pirmąkart galėjome pademonstruoti savo naująją linijinę garso sistemą „Arcline 8“, kuri buvo naudota „Vamos“ scenoje. Kiek anksčiau šįmet „Arcline 8“ sistemą pademonstravome Frankfurto „Prolight and Sound“ parodoje, todėl buvo nepaprastai įdomu „Arcline 8“ sistemą išgirsti ne tik „BoomTown“, bet ir „Outlook“ ir „Dimensions“ festivaliuose.“ – pasakojo „Void Acoustics“ vykdomasis direktorius Alex Skan.

„Void Acoustics“ padės surengti 2016 m. „Dirtybird BBQ“ turą


„Dirtybird Records“ ir „Void Acoustics“ susivienijo dar vienam vasaros turui. 2016 m. „Dirtybird BBQ“ turas vyks tokiuose miestuose, kaip Sietlas, Bruklinas, Detroitas, o vėliau apsistos Majamyje. Claude VonStroke ir „Dirtybird Records“ šeima šią vasarą leisis į kelionę su milžiniška „Void“ garso sistema. Viskas prasidėjo rugpjūčio mėn. 13 d. San Fransiske, kuris laikomas „Dirtybird Records“ gimtuoju miestu.

Prieš dešimt metų „Dirtybird“ šeima susirinko į San Fransisko Aukso Vartų parką pasikepti kepsnių ir pasiklausyti geros muzikos. Šie ankstyvi nemokami vakarėliai, surengti garso sistemą perkant išsimokėtinai, yra laikomi esminiais įvykiais, apibrėžusiais ne tik „Dirtybird“ muziką, bet ir atlikėjų požiūrį. Šiais laikais bilietus išperkančios minios klausytojų, dalyvaujančios Šiaurės Amerikoje vykstančiuose „Dirtybird BBQ“ koncertuose gali pasimėgauti stipresniais boso dažniais ir aiškesniais aukštais dažniais, kurie yra gaunami naudojant pažangias „Void Acoustics“ garso sistemas, bendradarbiaujant su „Void“ gamybos partnere Amerikoje „A.I.S.“

„Dirtybird BBQ“ yra toks unikalus renginys, kad jis prilygsta dideliam „BBQ“ šeimos susivienijimui. „A.I.S.“ turėjo įsitikinti, kad „Void Acoustics“ garso sistemos yra parengtos naudoti, puikiai skamba ir aplink nėra nieko, išskyrus klausytojų ir atlikėjų šypsenas. Jei žinote „Dirtybird“ muzikos stilių, tuomet žinote, kaip svarbu užtikrinti galingą boso dažnį. Mūsų naudojamos „Void Acoustics“ garso sistemos tą tobulą garsą padeda išgauti kiekvieną kartą – teigė „Audio Integration Services“ įkūrėjas Matt Edgar.

Šis prekės ženklas jau įrodė esantis vertu būti vienu iš geriausių Šiaurės Amerikos šokių muzikos prekės ženklų vien dėl savo išskirtinio techno, hauso ir truputį 90-ųjų hiphopo muzikos žanrų mišinio. „Dirtybird Records“ šeima į muziką gali žiūrėti itin rimtai, tačiau patys grupės nariai nėra rimti. Šį prekės ženklą nusakančios moralinės vertybės liko nepakitusios nuo minėtųjų ekspromtu organizuotų vakarėlių parke – įdomiai praleistas laikas, geri žmonės, skanus maistas, o svarbiausia kokybiška muzika.

Priešakyje vadovaujant VonStroke, mes išvydome „Dirtybird“ šeimos pamatą, o prie atlikėjo prisijungė keletas naujų veidų, kurie šią vasarą leisis į kelionę kartu su „Void Acoustics“ komanda – t.y., keli LABAI ypatingi svečiai ir, žinoma, tuometinis „Dirtybird BBQ“ kepsnių kepėjas Grillson.

„Esame tokie dėkingi, kad „Void“ toliau mums padeda ir užtikrina pastovų griausmingą garsą. Komandų rūpestis ir entuziazmas užtikrina, kad mūsų vakarėlių garsas bus aukščiausios kokybės tiek atlikėjams, tiek jų gerbėjams. Džiaugiamės, kad vis daugėjant „Dirtybird“ renginių, prie mūsų kelionėje prisijungė „Void“ – tvirtino „Dirtybird Records“ vadovas Claude VonStroke.

Rugpjūčio mėn. 13 d. – San Fransiskas
Rugpjūčio mėn. 14 d. – Sietlas
Rugpjūčio mėn. 27-28 d. – Detroitas
Rugsėjo mėn. 11 d. – Bruklinas
Renginio Majamyje data dar bus pranešta

„Outlook“ ir „Dimensions“ festivaliai


Praeitų savaičių metu Puloje (Kroatija) buvo surengti devintieji „Outlook“ ir „Dimensions“ festivaliai. Tai buvo keletas pirmųjų savaitgalį trunkančių šokių muzikos festivalių, leidžiančių Kroatijoje pasijusti tarsi namie, kurie šiuo metu garsėja ne tik dėl nepaprastos renginio vietos forte, bet ir jame kabančių „Void“ garso sistemų.

„Outlook“ festivalis yra skirtas regio, dramenbeiso ir džiunglių muzikos stiliams, tuo tarpu „Dimensions“ festivalyje specializuojamasi į gilesnę techno, hauso ir kitokios elektroninės muzikos pusę. Festivaliuose siekiama suburti atsidavusius muzikos gerbėjus, norinčius įgyti kitokios festivalių patirties, kad paprastos klajonės virstų kelionėmis į renginius po visą Europą ir Šiaurės Ameriką. Kaip ir praėjusiais metais, „Void Acoustics“ sistemas buvo galima išvysti daugumoje 2016 m. festivalių scenų. Šįmet „Outlook“ ir „Dimensions“ scenose pirmą kartą buvo pademonstruota naujoji „Arcline 8“ garso sistema.

„Outlook“ ir „Dimensions“ festivalių organizatoriai didžiuojasi galėdami pasiūlyti aukščiausią garso kokybę, kurią galima išgirsti bet kuriame pasauliniame festivalyje. Šie festivaliai tradiciškai tapo įdomia galimybe išbandyti tokias „Void Acoustics“ garso sistemas, kaip „Arc Array“, „Air Vantage“ ir „Sub Vantage“, atliekant daugybę įvairių elektroninės muzikos žanrų.

„Neuron Pro Audio“ įmonėje „Void Acoustics“ garso sistemas naudojame jau beveik dešimtmetį. Manome, kad „Void Acoustics“ įmonė yra sukūrusi keletą nepakartojamų produktų, kurie pramonėje pirmauja ne tik garsu, bet ir išvaizda. Tai įrodo ne tik aukštos kokybės įranga, naudota kai kuriuose pasaulyje žinomiausiuose ir prestižiškiausiuose klubuose ir vietose, bet ir atsiliepimai apie mūsų pačių organizuotus renginius ir kūrinius. Sulaukėme daugybės nepaprastai gerų atsiliepimų apie „Outlook“ ir „Dimensions“ festivalius iš tokių legendinių atlikėjų, kaip Lil Louis, kuris paklausė, kada jie „Air Vantage“ įranga galėtų papildyti savo pasaulinius muzikos turus, ir Youngsta, kuris pasakė, jog naujasis „Sub Vantage“ garsiakalbis buvo beprotiškiausias scenoje išgirstas dalykas.

Retai vienas gamintojas gali gaminti tokį platų produktų asortimentą ir kartu laikytis pavyzdinių standartų, tuo pat metu taip stipriai išsiskirdamas. Visa tai akivaizdžiai įrodo faktas, kad „Outlook“ ir „Dimensions“ festivaliuose „Void Acoustics“ įrangos yra žymiai daugiau nei bet kurio kito gamintojo. Visose „Void“ scenose garso kokybė visada yra nepriekaištinga – aiški, stipri ir tiksli. Tuo tarpu atsiliepimai iš festivalio organizatorių, spaudos ir lankytojų visada buvo tik teigiami. Naudoti naująją „Arcline 8“ sistemą šių metų festivaliuose buvo nepaprastai įdomu“ – sakė „Neuron Pro Audio“ vykdomasis direktorius Kyle Marriott.

„Void Acoustics“ pasirodė „EDC“ renginyje Las Vegase

„Void Acoustics“ ir „Mixmag“ komandos prisijungė prie „Smirnoff Sound Collective“, siekdamos surengti patį pirmąjį „Smirnoff House“ vakarėlį Las Vegaso (JAV) širdyje vykusiame „Electric Daisy Carnival“ renginyje.

Visą savaitgalį vykęs „Smirnoff House“ vakarėlis buvo surengtas „EDC“ renginio metu Las Vegase, kuriame pasirodė itin įvairūs atlikėjai. Renginio metu naudota įranga buvo sukurta iš individualiai pritaikytos „Void Acoustics“ garso sistemos, kuri puikiai tiko visą naktį trunkančiam vakarėliui. Penktadienį „Smirnoff House“ vakarėlyje pasirodė Martin Solveig kartu su Rusko (grojusiu džiunglių muzikos žanro rinkinį), Ookay ir Sacha Robotti. Šeštadienį grojo UMEK, Lane 8 ir Ravell, o sekmadienį buvo galima pasiklausyti tokių atlikėjų, kaip Ferry Corsten ir Markus Schulz (pasivadinusių „New World Punx“ vardu), Brillz, Pilo ir Etnik bei daug kitų.

Atvejų tyrimai voidacoustics.com svetainėje

Mūsų svetainėje šiuo metu yra sukurta ir nuolat pildoma atvejų tyrimų skiltis, kurioje pabrėžiamas mūsų platintojų, integruotojų ir tarpininkų darbas visame pasaulyje.

Kiekviename atvejo tyrime nurodomas įrangos sąrašas, pateikiama nuotraukų galerija ir dalyvavusių žmonių atsiliepimai.

Šis procesas yra tebevykdomas, kadangi norime parodyti kiek įmanoma daugiau projektų. Todėl jeigu yra kokia nors įrangos instaliacija arba festivalis, kuriame dalyvavome ir jūs norėtumėte jį išvysti mūsų atvejų tyrimų puslapyje, prašome su mumis susisiekti svetainėje nurodytais kontaktais.

http://voidacoustics.com/docs/about/case_studies.shtml

Atgal
Šiuo metu sąrašas tuščias

2024 © Visos teisės saugomos. PRODJ.

Sprendimas

ITBrother