2016 m. spalio mėn. „Void Acoustics“ naujienlaiškis

2016 m. spalio mėn. „Void Acoustics“ naujienlaiškis

07/11/2016
Kategorija: Partneriai

Nauja įranga „KOR“ klube Taipėjuje, Taivane

Daugybę apdovanojimų „Omni“ klubui pelniusi komanda Taivano sostinėje įkūrė naują vietą, pavadintą „KOR“.

„Audio Integration Services“ darbuotojai nuskrido į Taipėjų, siekdami įrengti garso sistemą, kuri visose patalpose būtų sudaryta iš keturių „Air Motion“ pagrindinės sistemos įrenginių ir „Trinity X“ žemo dažnio garsiakalbių. Diskotekos vedėjas muziką klauso per „Air Vantage“ kolonėles. Tuo tarpu nuošaliose patalpose, skirtose labai svarbiems asmenims, garsą perduoda “Cyclone 10“ ir „Venu 215“ žemo dažnio garsiakalbiai.

Sistema buvo sklandžiai sumontuota per numatytą laiką, neatsižvelgiant į faktą, kad darbuotojams porą dienų teko praleisti viešbutyje dėl Taipėjuje siautusio taifūno!

„Naujoji klubo garso sistema buvo suderinta ir sureguliuota likus vos trims valandoms iki klubo atidarymo ir investuotojų apsilankymo vakarėlyje. Sistema veikė nepriekaištingai, bosinės kolonėlės griaudėjo visu pajėgumu, o mes tiesiog negalėjom patikėti plačiomis žmonių šypsenomis ir nustebusiais žvilgsniais, žvelgiančiais į šiuos auksu švytinčius garsiakalbius.

Kokia nepaprasta galimybė turėti klientų, vertinančių aukštą kokybę, pažangias technologijas, šiuolaikinį mąstymą ir kūrybišką dizainą. Leisdamas laiką su „Void Acoustics“ komanda ir „AIS“ darbuotojais, aš visada galiu atrasti naujų galimybių“ – džiaugėsi „Void Acoustics“ sistemų integruotojas Nathan Short.

http://www.aisaudio.com/
http://kor-taipei.com/

„Arcline 8“ pasirodė „Tokyo World“ festivalyje

„Arcline 8“ garsiakalbiai renginiuose buvo intensyviai naudojami nuo pat vasaros pradžios. Neseniai naujoji sistema pasirodė Bristolio festivalyje „Tokyo World“.

Bristolio Eastville parke vykusio festivalio „Tokyo World“ metu buvo pademonstruota ne tik puikiai veikianti įranga, bet ir puikūs šokių muzikos vedėjų pasirodymai. Šešiose scenose vykęs 2016 m. „Tokyo World“ festivalis šįmet buvo žymiai didesnis ir įdomesnis. Jo metu pasirodė keletas įžymių atlikėjų, per pasaulinės klasės garso sistemas grojusių įvairius muzikos žanrus.

„Tokyo World“ prasidėjo 2001 m., kai Bristolyje atsirado poreikis suorganizuoti festivalį, kurio metu būtų atliekama 2000-ųjų metų pradžioje atsiradusi elektroninė muzika. 2014 ir 2015 metais Eastville parke surengti ir didžiulės sėkmės sulaukę festivaliai, 2016 metais buvo suorganizuoti toje pačioje vietoje, tačiau žymiai didesniu mastu.

„Šįmet buvo malonu išvysti vėl didėjantį „Tokyo World“ festivalio populiarumą. Be to, tai buvo puiki galimybė išbandyti mūsų naująją linijinę garsiakalbių sistemą prieš didžiulę aštuonių tūkstančių klausytojų auditoriją. „Arcline 8“ sistemą buvo paprasta įrengti, o jos garsas tolygiai pasiekė kiekvieno festivalio klausytojo ausis“ – pasakojo „Void Acoustics“ viešųjų ryšių atstovas Jake Manley.

„The Great Northern“ klubas San Fransiske, Kalifornijoje

Neseniai įmonė „Audio Integration Services“ garso sistemą baigė įrenginėti San Fransisko (Kalifornija) klube „The Great Northern“.

Klubą „The Great Northern“ įkūrė Bay Area regiono legendos Chris Smith ir Micah Byrnes, su kuriais prieš penkerius metus dirbome San Fransisko klube „Monarch“.

„Chris Smith mums leido įgyvendinti viską, ko reikia, norint užtikrinti, jog „Monarch“ klube garsas skambėtų nepaprastai. Jis mus palaikė nuo pat pradžių. Šiuo metu visi vadovai ir savininkai yra mūsų gerbėjai ir šalininkai! Trumpiau tariant, mes buvome tarsi šeimos nariai nuo pat pirmos dienos.“ – pasakojo „Void Acoustics“ sistemų integruotojas Nathan Short.

Praėjus penkeriems metams po klubo „Monarch“ įkūrimo, „Audio Integration Services“ komanda vėl išskrido į San Fransiską – šįkart „The Great Northern“ klube sukomplektuoti ir įrengti individualią 85 000 vatų „Void Acoustics“ garso sistemą, kurią sudaro aukso spalvos „Stasys Prime“ ir „Air Motion“ su “Stasys X V2“ žemo dažnio garsiakalbiais. Naujasis klubas turi potencialą tapti vienu didžiausių šalies klubų.

„The Great Northern“ klubui dirbę žmonės negailėjo pastangų, norėdami sukurti dar vieną stulbinančią vietą San Fransiske. Norėdami pademonstruoti didžiausius pasaulio talentus, klubo „The Great Northern“ šeimininkai bendradarbiavo su „Smoke n’ Mirrors“ įrašų studija. Naujajame klube pasirodys žymiausi pasaulio techno ir hauso muzikos atlikėjai.

http://www.thegreatnorthernsf.com/
http://www.aisaudio.com/

[Klausimai ir atsakymai] „Void Acoustics“ kūrybos direktoriaus Rog Mogale pamokymai apie garso sistemas

Bulgarijos muzikos tinklaraščio „Low Frequencies“ komanda Kroatijoje vykusio festivalio „Outlook“ metu susitiko su „Void“ steigėju ir kūrybos direktoriumi Rog Mogale, siekdama iš jo paimti interviu. Tai buvo ne tik puiki galimybė paimti interviu, bet ir išgirsti keletą tokių mūsų naujų produktų, kaip „Arcline 8“ ir kitas festivalyje naudotas „Void“ garso sistemas.

Kokios yra svarbiausios puikios garso sistemos savybės?

„Garso sistemą regiu tarsi amerikietiškus kalnelius, kurie yra skirti ne tik pasivėžinti, bet ir suteikti išgyvenimų, kurių kitokiais būdais nepatirtume. Tuo pat metu ji turi gebėti perteikti muzikanto ir atlikėjo tikslus. Nemanau, kad garso sistemos, kurios vien tik tiksliai atkuria garso šaltinį, gali jus užvaldyti“ – teigė „Void Acoustics“ įkūrėjas Rog Mogale.

Daugiau skaitykite adresu: http://www.lowfrequencies.info/2016/10/q-soundsystem-education-with-rog-mogale.html

„Steam Athens“ klubas renkasi „Void Acoustics“ įrangą

Graikijos sostinėje neseniai buvo baigta montuoti naujoji įranga. Tai yra pirmasis iš naujųjų „Void Acoustics“ šeimos narių „RM Audio“ projektų Atėnuose.

„Steam Athens“ klubas pirmą kartą Graikijoje mūsų miestui išdidžiai pristato sau lygių neturinčią „Void Acoustics“ garso sistemą. Ji pasižymi ne tik patrauklia išvaizda, bet ir be galo aiškiu garsu, kurio klausantis norisi linksmintis ištisą naktį. Ją turėdami klube per pirmuosius šio sezono renginius suvokiame, jog ko gero tai yra pati geriausia įranga. Be galo sveikiname „RM Audio“ įmonę, suteikus ir įrengus pačią geriausią garso sistemą visame mieste“ – didžiavosi „Steam Athens“ klubo atstovas George Paliou.

„Norėtume pasveikinti savo naujuosius platintojus Graikijoje, prisijungusius prie „Void Acoustics“ šeimos. Dėl savo įrengimų ir turimos patirties sistemų dizaino srityje, jie tampa labai laukiamais partneriais mūsų besiplečiančiame platintojų tinkle visame pasaulyje“ – tvirtino vyresnysis „Void Acoustics“ pardavimų vadybininkas Mike Newman.

Nauja įranga Blakpulo klube „Home & HQ“

Legendinis pavadinimas Blakpulo klubų istorijoje atgimė nepakartojamu „Home & HQ“ vardu. Po 11 metų pertraukos, Nordwind šeima sugrįžo daryti to, ką moka geriausiai, pradėdama naują tris scenas vienijantį projektą „Home & HQ“, kuriame 2017 m. paskutinė trečioji scena bus klube „The Urban Lounge“.

Daugybėje patalpų esančią įrangą neseniai sumontavo įmonės „The Audio Group“ darbuotojai, kurie ilgai buvo Nordwind šeimos naudojamų sistemų integruotojais.

Pirmajame aukšte esantis klubas „Home“ – tai prabangiu miesto stiliumi pasižyminti, barą ir poilsio zonas turinti vieta su tam pritaikytu kokteilių baru, labai svarbiems asmenims skirtu baru, minkštais krėslais ir individualiai pritaikyta bei visose patalpose skambančia perlų baltumo „Void Acoustics“ garso sistema, sudaryta iš „Air Motion“, „Stasys Xair“ ir „Cyclone 10“ garsiakalbių.

Antrajame aukšte rasite pagrindinę pasilinksminimų vietą „HQ“, t.y. Niujorko lofto stiliaus šokių klubą. Jame įrengta griausminga „Void Acoustics“ garso sistema, sudaryta iš keturių „Stasys Xair“ ir dviejų „Stasys X V2“ žemo dažnio garsiakalbių, dviejų „Nexus 6“, dviejų „Air Motion“ ir daugybės „Cyclone 10“ garsiakalbių, išdėstytų palei barą ir labai svarbiems asmenims skirtose zonose. Taip pat buvo įrengta daugybė šviesos ir vaizdo įrangos, kuri klubo lankytojams leidžia patirti niekada nepatirtus pojūčius.

„Void“ garso sistemas nurodėme ir įrengėme, kadangi jokie kiti prekių ženklai nepasižymi tokia išvaizda, garso vientisumu ir ausims suteikiamais maloniais pojūčiais, kokiais pasižymi „Void“. Nordwind šeima pamilo „Nexus 6“ garsiakalbius, o visa kita, jų nuomone, tėra istorija“ – sakė „The Audio Group“ vykdomasis direktorius Paul Adamson.

„Kai pirmąkart išgirdau „Void Acoustics“ garso sistemą, man atvipo žandikaulis. Niekada nesu girdėjęs nieko gražesnio. Negaliu tuo atsidžiaugti“ – šypsojosi direktorius Mark Nordwind, atsakingas už klubo veiklą ir svetingumą.

http://homehqvenues.co.uk/
http://www.theaudiogroup.co.uk/

Atgal
Šiuo metu sąrašas tuščias

2024 © Visos teisės saugomos. PRODJ.

Sprendimas

ITBrother