2017 m. balandžio mėn. „Void Acoustics“ naujienlaiškis

2017 m. balandžio mėn. „Void Acoustics“ naujienlaiškis

06/04/2017
Kategorija: Partneriai

2017 m. „Prolight & Sound“ paroda


Išvyskite naujus „VOID“ produktus 2017 m. balandžio 4–7 d. Frankfurte prie Maino vyksiančioje „Prolight+Sound“ parodoje, 3.1 salėje, C65 stende/

Rytoj prasideda kasmetinė prekybos paroda Frankfurte (Vokietija). Be „Arcline 8“ mes oficialiai pristatysime 21 colio „Nexus XL“ žemų dažnių garsiakalbį, „Airten V3“ ir „Venu 210i“ – 10 colių, dvigubą žemų dažnių garsiakalbį su integruotu stiprintuvu, prie kurio galima prijungti papildomus vidutinių arba aukštų garsiakalbius.

Paroda prasidės rytoj, balandžio 4 d., ir tęsis iki balandžio 7 d. Mus galite rasti 3.1 salėje prie C65 stendo.

 

„Prolight & Sound” produkto pristatymas: „Airten V3“

„Airten V3“ pasižymi visiškai naujomis detalėmis, kurios užtikrina geresnę garso kokybę, platesnį žemų dažnių diapazoną ir aukštesnį išvesties garso slėgio lygį. Buvo išlaikyta originali, dviguba, 10 colių konfigūracija, kurioje abu keitikliai skleidžia žemus dažnius, o vienas bendraašis keitiklis skleidžia vidutinius ir aukštus dažnius, tačiau panašumų yra tik tiek.
Patobulinus „Airten V3“, sistema gali pasiekti tikrai nepaprastus išvesties lygius, kurie įprastai yra siejami su dvigubai didesniais garsiakalbiais nei „Airten V3“, todėl šis pasiūlymas tampa dar patrauklesniu.

„Prolight & Sound” produkto pristatymas: „Nexus XL“


Naujieji viengubi, 21 colio žemų dažnių garsiakalbiai yra sukurti pagal 5 rezonansinių kamerų teoriją, kuri buvo naudota kuriant populiarųjį dvigubą 18 colių „Stasys X“ žemų dažnių garsiakalbį, laikomą vienu iš pagrindinių „Void Acoustics“ produktų pasaulyje. Labiau patobulinus dizainą, pavyko pasiekti dar negirdėto puikaus veikimo lygio. Čia didžiausias dėmesys buvo skiriamas tokiems dviem pagrindiniams dizaino kriterijams kaip pereinamasis procesas ir garso aiškumas. Didžiulio keitiklio naudojimas užtikrina itin aukštą veiksmingumo lygį ir išplečia žemų dažnių charakteristiką, tačiau per didelis srautas gali sumažinti greitį ir pabloginti garso aiškumą.

Tvirtinančios medžiagos buvo sujungtos į kūgio formą, kuri ne tik suteikė ypatingo tvirtumo, bet ir žymiai sumažino judantį srautą. Norint padidinti galią ir efektyvumą bei sumažinti bendrą srautą, judantį į mažesniu perėjimu pasižymintį keitiklį, buvo įrengta nauja dviguba ritė. Suvienijus abi šias priemones buvo išgautas moderniems muzikos stiliams reikalingas pereinamasis procesas ir garso perteikimas, tuo pat metu išlaikant veiksmingumą ir išplečiant žemų dažnių charakteristiką, kurią įprastai gali suteikti tik didžiulis keitiklis.

 

„Prolight & Sound” produkto pristatymas: „Venu 210i“

„Venu 210i“ tai 600 vatų, 10 colių refleksinis žemų dažnių garsiakalbis su integruotu stiprintuvu, prie kurio 600 vatų galios modulio galima prijungti iki keturių vidutinių arba aukštų dažnių garsiakalbių. Naudodami speakON™ jungtis, prietaisus prijungsite greitai ir patikimai, o dėl apsaugoto galinių jungčių skydelio, kolonėlę galėsite atremti į sieną, nepažeisdami garso ir elektros jungčių. „210i“ taip pat turi skaitmeninį signalų apdorojimą, kuriuo galima valdyti garsiakalbius ir kitas pažangias signalo apdorojimo funkcijas, prie kurių galima prisijungti per gale esančią USB jungtį.

„Incubus“ garsiakalbiai pasirodė Airijos „Higher Vision“ festivalyje


Šv. Patriko dieną Bellurgan parke (Airija) vyko „Higher Vision“ festivalis.

Festivalio idėją sugalvojo „Fuinneamh Productions“, „Strictly Deep“, „The Building Society“ ir „Techno & Cans“. „Higher Vision“ festivalio metu buvo pristatyta daugybė elektroninės muzikos kūrinių. Scenoje pasirodė tokios įžymybės, kaip Ejeca, Dimitri From Paris, Dense & Pika, Julio Bashmore ir Denis Sulta, o taip pat hauso muzikos favoritas Josh Butler ir technomuzikos atlikėjas „I Hate Models“. „Void Acoustics“ garso sistemos buvo naudotos keturiose iš penkių festivalio scenų.

„Void Acoustics“ platintojai Airijoje „Sounds Good“ pagrindinėje scenoje sudėjo dvidešimt „Arcline 8“ ir aštuoniolika „Stasys X V2“ žemų dažnių garsiakalbių. Norėdami puikiai pasirodyti antroje Airijos festivalio scenoje, „Neuron Pro Audio“ į ją atvežė individualiai pritaikytus, sidabro spalvos „Incubus“ garsiakalbius, tuo tarpu „Audio Jack“ trečioje ir ketvirtoje scenose įrengė „Stasys 3“ ir „Stasys X“ garso sistemas.

„Fuinneamh Productions“ direktorius Rob Barrett sakė: „Džiaugiamės, galėdami keturiose iš penkių scenų naudoti „Void Acoustics“ garso sistemas ir jaučiamės išskirtiniai, galėdami Airijoje pristatyti „Incubus“ garsiakalbius bei savo festivalyje naudoti naująją „Arcline 8“ garso sistemą. Jau esame girdėję ir matę, kokį milžinišką įspūdį pasauliniuose renginiuose palieka „Void Acoustics“ įranga, todėl manėme, jog „Higher Vision“ festivalis be šių garso sistemų nebūtų išskirtinis“.

„Sounds Good“ įkūrėjas Ed Rice teigė: „Tai buvo puiki proga Airijoje pristatyti geriausią „Void“ garso sistemą „Incubus“ ir naująją linijinę „Void Acoustics“ garsiakalbių sistemą „Arcline 8“. „Higher Vision“ festivalyje susibūrė įspūdingi atlikėjai, todėl stengsimės parinkti atitinkamas garso sistemas. Tai buvo pirmas kartas, kurio metu Airijoje pasirodė garsioji sistema.

http://soundsgoodltd.com/

„Arcline 8“ produkto pristatymas

Bristolyje savo tarptautiniams platintojams ir vietiniams įgaliotiesiems įmonės atstovams surengėme produktų pristatymo ir demonstravimo dieną. Tai buvo unikali galimybė daugumai mūsų tarptautinės šeimos narių pirmąsyk išgirsti „Arcline 8“ garso sistemą. Labai dėkojame visiems, kurie atvyko tiek iš arti, tiek iš toli, kad sudalyvautų „Acline 8“ produkto pristatyme Bristolyje.

„Void Acoustics“ pasirodė Ulan Batore, Mongolijoje

Mūsų platintojas Mongolijoje „UB Stage Tuning“ neseniai baigė įrenginėti garso sistemas dviejuose Mongolijos sostinės klubuose. Mongolų žurnalo „Buro 24/7“ atstovai leidosi į kelionę, norėdami sužinoti, kur Ulan Batore yra naudojamos aukščiausios kokybės garso sistemos. Iš visų aplankytų vietų, jų dėmesį patraukė du klubai. Tai Seulo gatvėje esantis „Zü“ klubas ir šalia Bogd Khan muziejaus esantis „CUE + Minimal Bar“ klubas.

„Šiuose klubuose lankytojai ne vien tik klausosi muzikos – jie tampa muzikos dalimi, užpildydami savo kūną ir sielą energinga muzika bei kitiems skleisdami teigiamą energiją. Turėdami pasaulyje pripažintus „Void acoustics“ garsiakalbius, šie klubai stipriai išsiskiria iš visų kitų mūsų aplankytų klubų“ – teigiamai atsiliepė žurnalo „Buro 24/7“ atstovai.

 

„CUE+ Minimal Bar“ klubas

Tą naktį buvo švenčiamos pirmosios klubo „CUE+ Minimal Bar“ metinės. Visi klubo svečiai, įskaitant didžėjų ir prodiuserį Bodikhuu sakė, kad vakarėlis buvo nuostabus. Bodikhuu nuomone: „Void Acoustics“ mums rodo pasaulinį standartą. Prieš savaitę čia grojau savo muzikos rinkinius. Nors muzika buvo labai garsi, garso efektas liko toks pats. Nebuvo jokio traškėjimo, o muzikos garso kokybė visai nesuprastėjo“.

Pasirinkdami „Airten“ garsiakalbius, „CUE+ Minimal Bar“ vadovai gauna visiškai naują garso sistemos lygį. Štai kodėl čia apsilankę žmonės puikiai jaučia ritmą ir besiklausydami muzikos jaučiasi pakylėti. Klubo savininkas, muzikos prodiuseris ir didžėjus Munkhtuvshin mums sakė: „Void“ skleidžia labai aiškų garsą. Šį nepaprastą garsą man pristatė „UB Stage Tuning“ įmonės direktorius B. Chinbold. Štai kodėl savo klubui rinkausi „Void“. Esu tikras, kad „Void“ pagerins mūsų publikos muzikinį išsilavinimą“.

 

„Zü“ klubas

„Zü“ klubas Ulan Batoro naktiniam gyvenimui suteikė naujos patirties. Svečiams įėjus į klubą, jie pasijaučia tarsi būtų patekę į muzikos centrą. „Zü“ klube groja geriausi miesto didžėjai: Ochiroo, TMK ir Henza. Jie groja žmonių mėgstamą muziką. „Zü“ klube įrengdami „Void“ „Tri Motion“ garsiakalbius, lankytojams užtikrinome aukščiausią garso kokybę. „Void Acoustics“ „Tri Motion“ garsiakalbiai yra įrengti žymiausiuose Tokijo, Ibisos ir Londono klubuose.

Klubo vadovas Bilguun sakė: „Zü“ klube apsilankę tikri melomanai ir išgirdę šią garso sistemą, daugiau neberanda panašių vietų, pasižyminčių tokia puikia atmosfera, kad ir kur benueitų“.

„Void“ garsiakalbiai klubo lankytojams iš tiesų suteikia puikią galimybę pasilinksminti, kai tuo kitos, prastos kokybės garso sistemos gali ne tik nuvarginti, bet ir įskausti ausis. Be klubų, „Void“ garsiakalbiai dar yra naudojami didžiausiose ir žinomiausiose Ulan Batoro parduotuvėse. Taigi nesvarbu, ar tai klubas, ar parduotuvė – mes visada girdėsime aiškų ir aukštos kokybės garsą. Neabejojame, jog artimiausiu metu „Void Acoustics“ išpopuliarės visame Ulan Batore ir pertvarkys mūsų muzikos pramonę“ – tvirtino žurnalo „Buro 24/7“ atstovai.

 

„Studio 338“ klubo sugrįžimas

Turime puikių naujienų! Praeitais metais gaisro sunaikintas „Studio 338“ klubas pranešė, jog šią vasarą jame vėl bus galima šokti. Birželio 3 d. lauke vyks klubo atidarymo vakarėlis.

Prieš gaisrui sunaikinant šį nepakartojamą klubą, jame buvo įrengta daugybė „Void Acoustics“ aukštų ir žemų dažnių garsiakalbių.

Nekantriai laukiame vieno iš žymiausių Londono klubų sugrįžimo. Netrukus paskelbsime daugiau naujienų.

http://www.studio338.co.uk/

 

Atgal
Šiuo metu sąrašas tuščias

2024 © Visos teisės saugomos. PRODJ.

Sprendimas

ITBrother