2017 m. spalio mėn. „Void Acoustics“ naujienlaiškis

2017 m. spalio mėn. „Void Acoustics“ naujienlaiškis

02/11/2017
Kategorija: Partneriai

Klubas „Studio 338“ duris atvers jau šiąnakt!

Po to, kai „Studio 338“ klubą sunaikino gaisras, praėjo vos daugiau nei metai. Dabar, ši rytų Londone esanti vieta buvo atstatyta ir skelbia atkurianti savo veiklą. Šiąnakt „Studio 338“ klube ši proga bus atšvęsta pradedant rengti savaitgalio vakarėlius.

Daugybę milijonų svarų sterlingų kainavę „Studio 338“ klubo renovacijos darbai apima naujos „Void Acoustics“ garso sistemos įrengimą ir šokių aikštelės išklojimą gumine danga. Beveik visa terasos erdvė buvo atkurta iš „oro uostuose naudojamo stiklo ir plieno kolonų“, tuo tarpu klube panaudota pirmoji pasaulyje „Octopus“ apšvietimo instaliacija, kurią žmonės tikriausiai aptarinės dar ilgai.

Vietoj identiško klubo atkūrimo, Dan Perrin ir likusi „Studio 338“ komanda pasirinko įgyvendinti kelis esminius pakeitimus, kurie būtų naudingi tiek publikai, tiek klubo kaimynams, sumontuodami hermetiško stiklo lubas, stipriai sumažinančias iš klubo sklindančio triukšmo lygį ir vietą apsaugodami nuo tolimesnės gyvenamųjų zonų plėtros tiek „Studio 338“ pastate, tiek aplink jį.

„Studio 338“ klubo muzikos ir renginių direktoriaus Dan Perrin nuomone, „Void“ garso sistema šiai paskutinei avantiūrai buvo tinkamiausias sprendimas: „Void Acoustics“ garso sistemą naudojame nuo pat „Studio 338“ klubo atsiradimo, siekdami padaryti taip, kad garsas visų renginių metu sklistų po visą erdvę. Mes jau nujautėme, kad naudosime „Void“, nes šios įmonės sistemų veikimą jau buvome girdėję tokiose vietose kaip „DC10“, tačiau vis vien atlikome visų žymiausių grotuvų perklausą. Nenuostabu, kad „Void Acoustics“ laimėjo. „Void“ sistemos suteikia unikalų šiltą ir visa apimantį jausmą, kuris mus tenkina labiau nei alternatyvių sistemų rezultatai. Be to, jos privalumas yra tas, kad sistemos garsiakalbiai atrodo išskirtiniai ir atkreipia dėmesį!“

„Printworks“ klubo renginys „Issue 002“

Tai antrasis Londono muzikinio ir kultūrinio klubo „Printworks“, kuriame telpa net 6 000 lankytojų, sezonas. Šis milžiniškas pramoninis kompleksas yra įsikūręs visai netoli Canada Water stoties, todėl jį galima lengvai rasti, vadovaujantis „Printworks“ darbuotojų reguliariais atstumais išdėstytomis nuorodomis.

„Printworks“ interjeras buvo kiek įmanoma paliktas toks, koks buvo, remiantis tikrąją, originalia pramoninio pastato istorija, pagal kurią tai buvo didžiausia spaustuvė Vakarų Europoje. Norint sukurti kuo unikalesnę klubo erdvę, patalpose buvo palikta keletas didelių spausdinimo mašinų. Tačiau nepaisant joje vyraujančio pramoninio jausmo, ši erdvė yra tvarkinga, o patalpose yra sudėta geriausia garso ir apšvietimo technika visoje Jungtinėje Karalystėje. Šešiose atskirose renginiams skirtose patalpose yra organizuojama įvairiausia pramoginė ir kultūrinė veikla, įskaitant meno parodas, klasikinius koncertus, pobūvius ir koncertinius turus.

Antrojoje salėje, kuri yra vadinama „Charge Bay“ yra įrengta keturių taškų „Air Motion“ sistema kartu su „Stasys 4“ garsiakalbiais ir „Stasys 218“ žemų dažnių garsiakalbiais. Monitorių vaidmenį atlieka „Air Stream“ ir „Stasys 218“ garsiakalbiai, kuriuos sumontavo įmonės „Twisted Audio“ darbuotojai. „Void“ garso sistemas taip pat galima išvysti ir daugumoje šioje vietoje esančių barų, įskaitant „The Artist“ barą.

„Printworks“ savininkas Paul Jack „Void“ sistemoms negailėjo pagyrų, sakydamas, kad jų garsas yra „itin aiškus ir ritmingas… o atsiliepimuose iš atlikėjų ir klubo lankytojų buvo tvirtinama, jog jis skambėjo nepakartojamai.“ Paul teigia, jog buvo „fantastiška matyti atgijusią erdvę tiek garso, tiek vaizdo prasme. Žmonių veidų išraiškos pamačius šią vietą pirmąjį kartą pasakė praktiškai viską!“

Šio sezono koncertinių turų metu pasirodys tokie atlikėjai kaip Richie Hawtin, The Chemical Brothers, Maceo Plex, Andy C, Claptone ir t.t.

Platintojo pristatymas: „Event Integrator“

„Void“: Kiek laiko esate „Void“ produktų platintoju?
E.I.: Su „Void Acoustics“ dirbame jau septynis metus, todėl kalbant apie garsą, mes labai didžiuojamės galėdami prisidėti prie vieno iš perkamiausių prekių ženklų veiklos. Šis darbas apima glaudų bendradarbiavimą su „Void“ tyrimų ir plėtros komanda, kuri visada į viską žvelgia plačiai ir padeda, kai reikia produktus pritaikyti mūsų rinkai Vokietijoje.
„Void“: Kokius regionus apimate?
E.I.: Būdami išskirtiniais platintojais, mes esame atsakingi už visą Vokietiją.
„Void“: Koks jūsų pats mėgstamiausias „Void Acoustics“ produktas?
E.I.: Sudėtingas klausimas! Kai kalba pasisuka apie garsą ir dizainą, taikomą tam tikram žmonių skaičiui, mes pirmenybę skiriame „Air Motion“ garsiakalbiams, kurie jau yra tapę simboline legendinės „Void“ garso sistemos įvaizdžio dalimi. Mūsų partneriams, kurie Vokietijoje yra atsakingi už nuomą, geriausias produktas yra „Air Vantage“, kadangi su šiais garsiakalbiais lengva dirbti, be to jie ne tik gerai skamba, bet ir gražiai atrodo. Vienas iš mūsų geriausiai veikiančių rinkinių ir mėgstamiausių derinių yra „Air Motion“ arba „Air Vantage“ garsiakalbiai derinami su „Stasys X V2“ arba „Stasys Xair“.
„Void“: Kur neseniai atlikote montavimo darbus, kurių rezultatą būtų verta išvysti?
E.I.: Šįmet žymiausias projektas buvo įgyvendintas Miuncheno „Blitz“ klube. Nepaprastai smagu išvysti ir išgirsti galutinį šio projekto rezultatą bei sulaukti teikiamų atsiliepimų apie jį. Nepaisant to, esame atlikę daugybę įvairiausių įrangos montavimo darbų ir projektų visoje Vokietijoje, pradedant restoranų ir viešbučių scenomis, baigiant barais ir klubais.
„Void“: Šią vasarą turėjote itin užimtą festivalių sezoną. Ar yra kokių nors konkrečių nepakartojamų renginių, apie kuriuos norėtumėte mums papasakoti?
E.I.: Daugumoje didžiųjų Vokietijos festivalių buvo naudojamos „Void“ sistemos, o renginių metu sėkmingai bendradarbiavome su „Warsteiner“ ir „Smirnoff“. Čia būtinai reikia paminėti „Parookaville“ festivalį, tačiau šio festivalių sezono žvaigždė yra „Docklands“ festivalis, kurio keturiose scenose buvo įrengtos „Void Acoustics“ garso sistemos. Buvo išties šaunu scenoje išvysti didžėjų Stephan Bodzin, kuris muziką grojo per naująsias „Arcline 8“ kolonėles.
„Void“: Ar organizuodami festivalių papildomus užsiėmimus lankytojams dažnai į šią veiklą įtraukiate „Void Acoustics“ nuomos įmones?
E.I.: Kadangi mes patys įrangos nenuomojame, todėl palaikome ryšius su dideliu „Void“ įrangą Vokietijoje nuomojančių partnerių tinklu, o „Void“ sistemų poreikis vis didėja tiek dideliuose festivaliuose, tiek mažuose klubuose. Esame tikri, kad 2017 m. sezonas buvo svarbus tiek mums, tiek pačiam prekės ženklui Vokietijoje.

„Ivy“ restoranas Ulan Batore, Mongolijoje

„Jardin“ rezidencija Ulan Batore, vadovaudamasi šūkiu „Gyvenimo menas“ ir siekdama Mongolijos sostinėje tiekti aukščiausios kokybės produktus iš viso pasaulio, atidarė restoraną.

Mūsų platintojai Mongolijoje „UB Stage Tuning“ jau yra sulaukę neįtikėtinos sėkmės tiek klubų, tiek naktinio gyvenimo scenoje, o „Ivy“ restoranas šiuo metu yra antrasis restoranas Ulan Batore, kuriame jie montuoja garso įrangą.

„UB Stage Tuning“ generalinis direktorius ir įkūrėjas Chinbold Bayarsaikhan pripažįsta, kad „Ivy“ yra „vienas iš prestižiškiausių restoranų Ulan Batore“. Jis yra įkurtas „Jardin“ rezidencijoje netoli „Zü“ klubo, todėl ši vieta gali būti prilyginama „mongoliškam Beverli Hilsui“.

„UB Stage Tuning“ scenoje sumontavo „Airten“ garsiakalbius, „Venu X“ žemų dažnių kolonėles ir „Indigo 6“ monitorius. Šios „Void“ sistemos buvo pasirinktos dėl jų „unikalaus dizaino, kuris derėjo prie restorano atmosferos ir stiliaus. Restorano vadovas labai džiaugiasi sistema ir pavasarį terasoje ketina įrengti „Cyclone“ garsiakalbius“. Atsižvelgiant į tai, jog savininkas norėjo visko, kas geriausia, Chinbold pridūrė, kad „UB Stage Tuning“ įmonės darbuotojai „sumontavo tokią garso sistemą, kurios nerastumėte net žymiausiuose naktiniuose klubuose.“

Atgal
Šiuo metu sąrašas tuščias

2024 © Visos teisės saugomos. PRODJ.

Sprendimas

ITBrother