2017 metų „Void Acoustics“ gruodžio mėn. naujienlaiškis

2017 metų „Void Acoustics“ gruodžio mėn. naujienlaiškis

13/12/2017
Kategorija: Partneriai

„Mixmag 3.0“ laboratorija Londone

 

Neseniai buvo atnaujintas Londono „Mixmag“ biuras, o kartu su šiais atnaujinimais atsirado visiškai nauja laboratorija. Ši nauja vieta pradėjo veikti nuo praėjusio savaitgalio, prie pulto grojant nuostabiajai Annie Mac. Naujoje „Mixmag“ laboratorijoje Londone buvo įrengta „Void“ garso sistema, kurią sudaro „Tri Motion“ garsiakalbiai, „Venu 215“ žemų dažnių kolonėlės, „Airten“ ir „Venu Bass“ monitoriai, kartu su „Bias“ serijos stiprintuvais.

„Mixmag“ laboratorijoje rengiami kas savaitiniai gyvai grojamos muzikos pasirodymai, kuriuose dalyvauja žymiausi didžėjai, demonstruojantys savo tarptautinius, garsiuosius „biurų vakarėlius“.

„Mums „Mixmag“ įmonėje visada malonu bendradarbiauti su „Void Acoustics“. Jie užtikrina tokią garso kokybę, kurios negali pasiūlyti jokia kita garso sistema. Daugybę metų mums buvo suteikta išskirtinė teisė stebėti pasaulinio lygio talentų pasirodymus Londone esančiame biure. Norėdami pasirodyti kuo geriau, šie aukščiausio lygio didžėjai reikalauja pačios geriausios įrangos, todėl manome, kad tai gali suteikti tik „Void Acoustics“. „Mixmag“ laboratorijos programuotojas yra Callum Reece.

http://mixmag.net/

„NSL“ įmonė įrengė „Void“ garso sistemą Bristolio „OOWEE“ užkandinėje

Kai Bristolio suvožtinių užkandinės „OOWEE“ savininkai sumanė praplėsti savo veiklą, atidarydami antrą užkandinę, „Void Acoustics“ tapo pirmuoju jų garso sistemos pasirinkimu.

Akimirksniu išpopuliarėjus mažai maisto išsinešti užkandinei, esančiai netoli Stokes Croft kelio, jos savininkai Charlie ir Verity nusprendė atidaryti žymiai didesnę užkandinę kitoje miesto pusėje. Galėdami šioje naujoje vietoje klientams groti puikios kokybės muziką, jie susisiekė su „NSL Productions“ įmone, kad šie jiems išrinktų „Void Acoustics“ garso sistemą.

„Pirmasis dalykas, dėl kurio pasirinkome „Void“ sistemas tai galimybė derinti įrangos spalvas pagal mūsų prekės ženklą. Bet vos išgirdę garsiakalbius, iškart nusprendėme juos pirkti! Garsą laikome labai svarbiu veiksniu, o „Void“ sistemos tikrai užtikrina puikią jo kokybę.“ – teigė „OOWEE“ užkandinės savininkas Charlie Watson.

„NSL“ ties sėdimomis vietomis įrengė „Venu 210i“ žemų dažnių kolonėlę, papildydami ją šešiais, aplink visą plotą išdėstytais „Cyclone 55“ garsiakalbiais, kurių raudona spalva buvo priderinta prie „OOWEE“ prekės ženklo.

„Venu 210i“ kolonėlę pasirinkome pirmiausiai todėl kad tokioje mažoje erdvėje nereikėtų įrenginėti papildomo stiprintuvo ir valdymo stovo. Visų antra, per ją galima valdyti visus „Cyclone 55“ garsiakalbius, kadangi jos viduje yra įmontuotas stiprintuvas su visomis DSP (skaitmeninio signalo apdorojimo) galimybėmis, todėl ji jau yra visiškai paruošta montavimui. Savininkai norėjo paprastos, puikiai skambančios garso sistemos, kuri neužimtų daug vietos ir galėtų groti foninę muziką, todėl „210i“ modelis tam puikiai tiko.“ – džiaugėsi „NSL Productions“ direktorius Tom Broughton.

Bristolio šiaurinėje gatvėje (angl. North Street) esanti „OOWEE“ užkandinė veikia 7 dienas per savaitę, todėl jei mėgstate suvožtinius, gruzdintas bulvytes, riebius pieno kokteilius ir aukštos kokybės garso sistemas, būtinai čia apsilankykite!

http://www.nslproductions.com/

Product Showcase

„Void“ garso įranga įrengta Dubajaus bare „Lucky Voice“

Kai „Lucky Voice“ barų tinklo savininkų planuose atsirado Dubajus, jie norėjo įgyti geresnės muzikinės patirties ir savo svečiams pasiūlyti paklausyti įvairių muzikos grupių ir didžėjų gyvai atliekamų kūrinių bei karaokės metu dainuojamų dainų.

„Real DXB“ atstovas Marc Trowsdale suprojektavo ir įrengė garso sistemas bare ir vienuolika atskirų karaokės patalpų. Šiose patalpose telpa nuo 6 iki 30 žmonių. Visose karaokės patalpose yra įrengti „Venu 8“ garsiakalbiai ir „Venu Bass“ žemų dažnių kolonėlės.

Pagrindinę sistemą sudaro „Arcline 15“ garsiakalbiai su „Stasys X“ žemų dažnių kolonėlėmis, kurios yra prijungtos prie „Bias“ serijos stiprintuvų. Norint apimti papildomas zonas pagrindinės patalpos gale, taip pat buvo sumontuoti „Cyclone 55“ garsiakalbiai ir „Venu X“ žemų dažnių kolonėlės.

https://www.luckyvoice.com/

Atnaujinimai „Romando Privé“ restorane

„Romando Privé“ restorano atstovai atnaujino savo garso įrangą, sumontuodami „Airten“ monitorius, „Stasys 218“ žemų dažnių kolonėles ir papildomus „Airten“ periferinius garsiakalbius. Vakarinėje Vila do Kondės pakrantėje (Portugalija) įsikūrusiame klube su restoranu tiekiamas nepaprastai skanus maistas, o savo kūrinius groja aukščiausios klasės didžėjai.

„Portugalų restorane „Romando Privé“ renkasi itin gerbiami didžėjai, o jų pasirodymų atvyksta paklausyti daugybė lankytojų. Mes atnaujinome monitorių sistemą ir sumontavome „Airten“ garsiakalbius, kurie apima vis platesnę „Romando Privé“ restorane besilankančią publiką.“ – pasakojo „Void Acoustics“ atstovas Callum Bowran.

Kiekvieną pirmąjį mėnesio penktadienį klube vyksta renginys „Hauso muzikos istorija“, kurio metu pasirodo keletas tokių gerai žinomų didžėjų, kūrusių ankstyvąją hauso muziką, kaip Little Louie Vega, Dennis Ferrer ir Erick Morillo.

http://www.romando.pt/

„Balz Klub“ Bazelyje, Šveicarijoje


Siekdami Bazelyje (Šveicarija) esančiame „Balz Klub“ įrengti „Air Vantage“ ir „Stasys Xair“ garso sistemą, mūsų platintojai Šveicarijoje „MGM Audio“ bendradarbiavo su įmone „House of Sound“. Klube buvo sumontuoti keturi „Air Vantage“ garsiakalbiai ir dvi „Stasys Xair“ žemų dažnių kolonėlės.

„Maždaug prieš metus mes sumontavome „Void“ garso sistemą pirmajame „Balz Klub“ aukšte. Klubo savininkams ji taip patiko, kad jie paprašė sumontuoti naująją sistemą ir antrajame aukšte. Keturių taškų „Air Vantage“ sistema su „Stasys Xair“ žemų dažnių kolonėlėmis yra puikus derinys.“ – tvirtino „MGM Audio“ atstovas Marco Fedrizzi.

Pačiame Bazelio centre įkurtas „Balz Klub“ tai baras ir muzikos vieta, pasižyminti šilta ir draugiška atmosfera bei pramogomis, susijusiomis su plačiu muzikinių žanrų asortimentu.

Dėl ketvirtadienių vakarais „Balz Klub“ vykstančių muzikinių seansų, ši vieta buvo pripažinta kaip tinkanti puikiai savaitgalio pradžiai. Penktadieniais ir šeštadieniais grojama įvairesnių žanrų muzika bei rengiami tokių vietinių ir tarptautinių talentų pasirodymai, kaip Maxim Heidt, Anouch ir Basement Brothers.

https://www.mgmaudio.ch/
http://www.balzklub.ch/

Atgal
Šiuo metu sąrašas tuščias

2024 © Visos teisės saugomos. PRODJ.

Sprendimas

ITBrother