2018 m. birželio mėn. „Void Acoustics“ naujienlaiškis

2018 m. birželio mėn. „Void Acoustics“ naujienlaiškis

03/07/2018
Kategorija: Partneriai

Štai keletas geriausių akimirkų iš naujausių įrengimo darbų ir renginių, kuriuose dalyvavome.

Atlikėjo Drake klubas „Pick 6ix“ su „Void Acoustics“ įranga

Kanadietis hiphopo atlikėjas Drake neseniai savo gimtajame Toronto mieste, 33 Yonge Street adresu atvėrė savo pirmojo restorano-klubo „Pick 6ix“ duris. Kadangi šio atlikėjo giminėje gausu muzikantų, Drake savo įspūdingam klubui pasirinko tokią garso sistemą, kuri derėtų prie aukščiausių interjero dizaino standartų. „Void Acoustics“ prekės ženklo pasirinkimas buvo akivaizdus, o pačią garso įrangą kvalifikuotai sumontavo „Void Benelux“ komanda. Visi gaminiai, dizainas, baldai ir elektronika yra olandų gamybos, be to, viskas buvo specialiai atgabenta iš Nyderlandų, todėl dizainas išsiskiria savo unikalumu.
Bare-klube ir restorane buvo sumontuotas dviejų Air Motion, keturių Airten, dviejų Venu 215 ir aštuonių Cyclone 55 juodų, blizgių garsiakalbių derinys. Ypatingiems svečiams skirtoje klubo zonoje buvo papildomai sumontuoti du, individualios geltonos aukso spalvos, Air Motion ir du Airten garsiakalbiai bei sutalpintos Venu 215 ir Venu X žemų dažnių kolonėlės (subtiliai paslėptos už sofų). „Void Benelux“ vykdomasis direktorius Wesley Pierik paaiškino, kad darbo metu jie turėjo įveikti daugybę iššūkių, įskaitant vertikaliai sukabintų medinių lentų konstrukciją restorano palubėje. „Kabinant Air Motion garsiakalbius tarp šių lentų, reikėjo itin didelio kruopštumo, kiekvieną smulkmeną planuojant iš anksto, įskaitant naudotų laikiklių tipus. Tačiau galutinis rezultatas gavosi stulbinantis, o klientai buvo itin laimingi“.
Dirbant tokiam visuomenėje žinomam klientui, kuris yra sėkmingas muzikantas, reikėjo pasitelkti tik geriausius pramonės inžinierius, o garsiakalbių sistema turėjo būti aukščiausio standarto. Tai buvo „Void Benelux“ įmonės darbuotojų įgūdžių pademonstravimas, kurį paminėjo tiek atlikėjo Drake padėjėjas Nessel ‘Chubbs’ Beezer, tiek jo vyr. garso inžinierius Noel Cadastre, kurie buvo „pakerėti savo naujosios „Void“ garso sistemos kokybės ir poveikio“, o tai buvo geriausias rezultatas, kokio tik galėjo tikėtis Wesley komanda.

Restoranas-klubas: „Pick 6ix“ – http://www.pick6ixto.com
Montuotojai: „Void Benelux“ – http://www.voidbenelux.com

 

„BBC Radio 2“ tiesioginė transliacija iš „Pikes“ viešbučio Ibisoje

            
Iš kairės į dešinę: Ana Matronic, Zoe Ball ir Gary Davies. Nuotrauka priklauso: www.bbc.co.uk

Per visą vasarą, pirmąkart „BBC Radio 2“ istorijoje, Zoe Ball, Gary Davies ir Ana Matronic (dažniausiai žinoma kaip grupės „Scissor Sisters“ bendra vokalistė) pasirodys keletoje radijo laidų, kurios bus transliuojamos tiesiogiai iš Ibisos. Be įspūdingų tiesioginių pasirodymų, šių transliacijų metu taip pat bus galima išgirsti įvairius interviu ir daugybę kūrinių bei geriausią XX amžiaus 9-ojo dešimtmečio šokių muziką. Birželio 30 d., šeštadienį, išvysite Zoe Ball, kurios transliacijos iš „Pikes“ viešbučio linksmins daugybę klausytojų.
Ši įspūdinga vieta yra pilna „Void“ garso sistemų, įskaitant Airten, Venu 215, Air 8 ir Cyclone 55 garsiakalbius, taigi jau žinome, jog garso kokybė bus pati geriausia. Groti Ibisos klasikinius, pastarųjų trijų dešimtmečių muzikos kūrinius prie Zoe prisijungs šie ypatingi svečiai: Maxi Jazz („Faithless“), Groove Armada, Morcheeba, DJ Pete Tong, Christian and Alan Anadon („Café Mambo“) ir net pats Mr Tony Pike – numylėtasis, legendinis „Pikes“ viešbučio savininkas.
Prisimenantys patį pirmąjį Zoe pasirodymą Ibisoje tiesioginės „Radio 1“ transliacijos metu prieš 20 metų, sutiks, kad ši vasaros pramoga yra neabejotinai verta dėmesio. Nuo liepos 1 d. (šeštadienio) vidurnakčio iki 02:00 val. nakties, „Pikes“ viešbutyje bus transliuojami Ana Matronic tiesiogiai atliekami šokių muzikos kūriniai iš „Freddie’s Bar“, kuriame jos ypatingą „Dance Devotion“ šou variantą sudarys viskas nuo popmuzikos iki hauso.

„BBC Radio 2“:  http://www.bbc.co.uk/mediacentre/latestnews/2018/radio-2-ibiza
„Pikes Ibiza“:  https://pikesibiza.com/

 

Dėl PALMTM parodos „Void“ pasirodė triukšmingame Mumbajuje, Indijoje

18 metus vykstanti PALMTM paroda vėl sulaukė neįtikėtino 21 000 lankytojų skaičiaus, kurie atėjo išvysti naujausių profesionalių garso, apšvietimo ir audiovizualinių menų įrenginių tendencijų ir sulaukti gamintojų pasiūlymų, apimančių moderniausias technologijas scenos, muzikos, kūrybos ir pramogų srityse. Tai buvo pirmieji metai, kuriais garso pramonės atstovai skyrė didesnį dėmesį paties pasirodymo procesui.
„Void“ komanda prisijungė prie savo išskirtinių platintojų visoje Indijoje „H Audio“, kurie dalyvavo šioje modernioje parodoje, siekdami užmegzti ryšius pramonėje ir pasidalinti naujausiais technologiniais ir prekių ženklų patobulinimais. „Void“ pardavimo vadovo Azijos ir Ramiojo vandenyno regionuose Callum Bowran žodžiais, tai buvo „dar vienas puikus pasirodymas! „H Audio“ įmonė pastoviai stengiasi Indijos rinkai pristatyti paskutines „Void“ naujoves. Klausytojų atsiliepimai buvo itin teigiami.“
Tai buvo antrasis kartas, kai „H Audio“ pasirodė PALMTM parodoje. Parodos metu buvo pademonstruoti šie produktai: Nexus 6, Nexus Q, Nexus XL, Cyclone 10, Airten, Air Motion, Air Vantage, Stasys 2, Venu 6, Venu 8, Venu 10, ir įvairūs Bias serijos stiprintuvai. Šių produktų asortimentas buvo palankiai sutiktas, o vienas parodos dalyvis net parašė „Void“ feisbuko puslapyje: „Puikus garsas, buvau ten, tai buvo nepakartojama!“
Daugiau informacijos apie šį renginį ir dalyvavusias įmones rasite, apsilankę šiose svetainėse:

Platintojas: http://www.haudioworld.com
Renginys: http://www.palmexpo.in

Nauji „Void“ įmonės partneriai

Norime nuoširdžiai pasveikinti savo platintojus, kurie neseniai prisijungė prie komandos, siekdami užtikrinti, kad mūsų pasaulinis „Void“ prekės ženklo pasiekiamumas toliau sėkmingai augtų.

Prancūzijoje, mums malonu turėti tokius partnerius kaip „MID“, dar vadinamus „Musique Industrie Développement“, kurie palaipsniui didina mūsų žinomumą Europoje. Vykdomojo direktoriaus Nicolas Granval (žr. dešinėje pateiktą nuotrauką) nuomone, „Void“ visada mums buvo pavyzdiniu prekės ženklu ir mums yra didelė garbė jį atstovauti Prancūzijoje.

Mums patinka viskas, kas susiję su šiuo prekės ženklu: Rog Mogale yra legenda, o produktai ne tik gerai veikia, bet ir gražiai bei įspūdingai atrodo. Tai lyg darbas su garso sistemų aukščiausia mada. Be to, „Void“ komandos nariai yra draugiški, todėl su jais yra be galo malonu dirbti.“

Iš kairės į dešinę: David Bissett-Powell („Void“ patarėjas), Patrick Lau („Budee“ pardavimo direktorius), JT Liu („Budee“), Rog Mogale („Void“ kūrybos direktorius), Callum Bowran („Void“ pardavimo vadovas Azijos ir Ramiojo vandenyno regionuose) ir Alex Skan („Void“ vykdomasis direktorius).

Be paminėtų dalykų, mums taip pat yra labai malonu bendradarbiauti su „Beijing Pacific Budee Technology Development Company, Ltd.“ įmone, dar žinoma „Budee“ vardu, kuri savo darbus pradėjo itin greitai ir entuziastingai. Šis naujas „Void“ platintojas Kinijoje sukūrė išties įspūdingą pasirodymą „Guangdžou pramogų technologijų“ (toliau – GET) šou metu. Šiame vaizdo įraše buvo įamžintos geriausios užkulisių akimirkos ir įsimintiniausi momentai iš GET šou: https://youtu.be/vvHBUfSgN-k

Daugiau informacijos apie šiuos naujus platintojus galite rasti čia:
„MID“: http://www.mid-web.fr
„Budee“: http://www.budee.com

Atgal
Šiuo metu sąrašas tuščias

2024 © Visos teisės saugomos. PRODJ.

Sprendimas

ITBrother