2018 metų „Void Acoustics“ vasario mėn. naujienlaiškis

2018 metų „Void Acoustics“ vasario mėn. naujienlaiškis

27/02/2018
Kategorija: Partneriai

Klubas „Avry“ Singapūre

Naujasis „Avry“ klubas Singapūre buvo atidarytas praėjusių metų gruodžio mėn. pabaigoje, savo įspūdingus pasirodymus atliekant tokiems olandų elektroninės muzikos didžėjams kaip Dyro ir Dannic. Ši itin moderni vieta buvo įkurta bendradarbiaujant keturiems Singapūre savo veiklą vykdantiems verslininkams: vykdomiesiems muzikos festivalio „Ultra Singapore“ prodiuseriams Alexander Chew ir Datwani bei Singapūro klubų scenos veteranams John Bosco Lopez ir Philip Poon.

Klube „Avry“ buvo pasirinkta naudoti „Void Acoustics“ įrangą, kuria būtų įmanoma klausytojams suteikti pasaulinio lygio klubų patirties, be to šis klubas yra vienas iš pirmųjų šalyje, turinčių „Void“ garso sistemą.

Įmonės „Audio Integration Services“ atstovai nuskrido į Singapūrą, siekdami suprojektuoti ir suderinti sistemą, kurią tiekė mūsų platintojai „MotifV8“. Garso sistemą „Avry“ klube sudaro individualiai pritaikyti „Tri Motion“ garsiakalbiai ir „Stasys X V2“ žemų dažnių kolonėlės su „Cyclone 10“ periferiniais garsiakalbiais, kurie yra prijungti ir valdomi „Bias“ serijos stiprintuvais. Didžėjų monitorių vaidmenį atliko „Venu 12“ ir „Venu X“ garsiakalbiai.

„MotifV8“ direktoriaus Sean Iskhandar teigimu „klube „Avry“ buvo įrengti pirmieji „Tri Motion“ ir „Cyclone 10“ garsiakalbiai Singapūre. Mes padėjome tiekimo, montavimo ir projekto valdymo klausimais, tuo tarpu „AIS“ įmonėje dirbantis Matt nuskrido į Singapūrą ir pasirūpino projekto užbaigimo ir įrangos derinimo reikalais.“

Daugiau informacijos apie šiame projekte dalyvavusias įmones rasite čia:

„Audio Integration Services“ – https://www.aisaudio.com/
„MotifV8“ – http://motifv8.com/
„Avry“ – https://www.avry.club/

Klubas „Commas“ Singapūre

„Commas“ tai naujasis klubas, įkurtas „Suntec City“ pastato „Sky Garden“ dalyje, kuriame siūloma įgyti „išskirtinės patirties, artimos Singapūro madų sekėjams, keliautojams ir naktinio gyvenimo mėgėjams“, klausant tokių nuolat čia grojančių didžėjų kaip Patrick Oliver, DJ Stanley ir FVDER.

„MotifV8“ komanda klube sumontavo „Air Motion“ ir „Stasys X V2“ garso sistemą su „Venu 12“ periferiniais garsiakalbiais, prijungtais ir valdomais „Bias“ serijos stiprintuvais.

Neišdildomą įspūdį paliekantis „Commas“ klubas pasižymi ekstravagantišku interjeru, kokybiška muzika, nepakartojama atmosfera, bendrumo jausmu ir nepriekaištinga garso sistema.

„MotiV8“ dirbantis Sean teigė, kad nors jie „turėjo konkuruoti su dviem kitais prekių ženklais, „Commas“ greitai apsisprendė ir pasirinko mus. Savininkus sužavėjo „Void“ produktų dizainas, be to, jie buvo girdėję apie šio prekės ženklo sėkmę užsienyje, o mūsų garso sistema neviršijo jų turimo biudžeto ribų. Jie džiaugėsi, kad jų klube buvo įrengta pirmoji „Air Motion“ sistema Singapūre.“

Daugiau informacijos apie šiame projekte dalyvavusias įmones rasite čia:
„MotifV8“ – http://motifv8.com/
„Commas“ – https://www.facebook.com/commas.sg/

Produktų demonstravimo diena Mančesteryje, bendradarbiaujant su „Neuron Pro Audio“

Norėtume padėkoti „Neuron Pro Audio“ komandai ir visiems, kurie sausio 10 d. atvyko pas mus į Mančesterį, pasižiūrėti produktų demonstravimo. Šis renginys sulaukė didelės sėkmės, o jo metu buvo parodyta visa įranga, pradedant mažiausiais, „Cyclone“ serijai priklausančiais, produktais, „Arcline 8“ turams siūloma sistema ir baigiant populiariausia garso sistema „Incubus“. Dėkojame visiems, kurie čia apsilankė ir tiems, kurie sunkiai dirbo užkulisiuose, organizuodami šį renginį. Buvo išties šaunu išvysti pažįstamų veidų ir bei sutikti naujų.

Jungtinės Karalystės pardavimo vadovas Jake Manley komentuodamas šį renginį, tvirtino, jog yra „fantastiška, kai tiek daug nuostabių žmonių apsilanko renginyje. Dauguma jų nukeliavo išties didelius atstumus, siekdami išgirsti kaip skamba mūsų demonstruojami plataus asortimento produktai. Norėčiau kiekvienam atvykusiam asmeniui padėkoti asmeniškai. Buvo puiku bendradarbiauti su „Neuron Pro Audio“ ir nepakartojama pradėti 2018‑uosius metus tokiu nuostabiu renginiu. Nekantriai laukiu sekančio renginio!“

Tuo tarpu „Neuron Pro Audio“ direktorius Alex Morgan apie renginį atsiliepė taip pat teigiamai: „Mums buvo tikrai malonu bendradarbiauti su „Void“ dirbančiais draugais, sausio mėn. organizuojant sėkmingą produktų demonstravimo dieną. Žmonės turi labai mažai galimybių išgirsti tokio plataus asortimento produktus vienoje vietoje, ypač kalbant apie „Incubus“ sistemą. Dėl šios galimybės kai kurie žmonės keliavo per visą šalį! Buvo malonu dirbti su pardavimo komandos nariais Mike ir Jake, kurie ne tik padėjo organizuoti šį puikų renginį, bet ir neabejotinai sukėlė daug susidomėjimo šiuo prekės ženklu.“

Daugiau informacijos apie „Neuron Pro Audio“ rasite čia: http://www.neuronproaudio.co.uk/

2018 m. „NAMM“ prekybos paroda

Dėkojame visiems, kurie aplankė mūsų stendą „NAMM“ parodoje ir padėjo mūsų pirmajam pasirodymui šioje prekybos parodoje sulaukti didžiulės sėkmės. Šių metų prekybos parodos naujiena buvo profesionalios garso įrangos aukštas, kuriame galėjome pademonstruoti savo produktus mums skirtoje erdvėje, supami savo profesionalių garso įrangos atstovų.

„Anahaimo susirinkimų centre“ įrengtame stende buvo galima sutikti mūsų operacijų JAV direktorių Robert Hofkamp kartu su vykdomuoju direktoriumi Alex Skan, pardavimo vadovu Mike Newman ir technikos vadovu Šiaurės Amerikoje Nathan Short. Rob buvo sužavėtas pasiektu rezultatu: „Atsižvelgiant į tai, kad į „NAMM“ parodą dalyviai atvyksta iš daugiau nei 120 šalių, o šiais metais buvo numatyta, kad joje pasirodys virš 110 000 dalyvių, šioje, Šiaurės Amerikoje vykusioje, parodoje mes tiesiog privalėjome sudalyvauti. Pasikartosiu, jog mūsų „Air“ serijos produktai sulaukė didžiulio lankytojų dėmesio. Dauguma dalyvių šiuos produktus fotografavo kartais net šalia jų pozuodami. „Void“ „Air“ serija atspindi meną, o aš, kalbėdamas apie mūsų produkto grožį, visada sakau, kad „muzika yra menas, o menas yra muzika“.

Nekantriai laukiame savo inauguracinės sėkmės „NAMM“ parodoje kitąmet.

Kokteilių baras „Walcot House“

„Walcot Street“ yra įkurtas žymiajame Bato amatininkų kvartale, kuriame galima rasti įvairių eklektiškų, prabangių drabužių ir aksesuarų parduotuvių, išskirtinių nepriklausomų parduotuvių, galerijų bei užeiti kviečiančių restoranų ir barų.

„Walcot House“ tapo nauja bendruomenės susibūrimo vieta po darbo, kiekvienam žmogui galinti pasiūlyti ką nors unikalaus: paragauti skanaus maisto, paklausyti žymių ir dar tik populiarėjančių grupių gyvai atliekamos muzikos bei naktinių didžėjų pasirodymų. Ši vieta buvo kuriama, orientuojantis į 25 metų amžiaus lankytojus, todėl joje dažnai lankosi jauni vietos specialistai, o dienai einant į pabaigą, vieta, kurioje galima pavalgyti virsta vieta, kurioje galima pašokti.

Kalbant apie „Void“ produktus, pagrindiniame bare buvo sumontuoti du „Tri Motion“, du „Stasys 218“ ir keturi „Air 8“ garsiakalbiai. Kokteilių restorane galima išvysti du „Stasys 2“ ir vieną „Stasys 118“ garsiakalbį, o papildomam bare du „Venu 10“, vieną „Stasys 118“ ir keturis „Indigo 6“ garsiakalbius.

Vadovas Joe Baio pripažino, kad: „Šioje vietoje yra labai svarbus nuoseklumas, o jį galėjo užtikrinti tik tokios įmonės kaip „Lord AV“, „Batmink“ ir „Void“. Mes nepaprastai džiaugiamės garso kokybe ir viso šio projekto metu gauta pagalba“.

„Lord AV“ įmonės montuotojas Danny Lord pridūrė, jog „buvo malonu dirbti su „Batmink“ ir „Void Acoustics“. Rinkinys ne tik skamba, bet ir atrodo fantastiškai, o jį montuoti buvo tikras malonumas“.

Daugiau informacijos apie šią populiarią vietą galite rasti čia:
https://www.walcothousebath.com/

Atgal
Šiuo metu sąrašas tuščias

2024 © Visos teisės saugomos. PRODJ.

Sprendimas

ITBrother